Quasand- Koniec działalności - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Dyskusje (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Thread: Quasand- Koniec działalności (/showthread.php?tid=488) |
RE: Quasand- Koniec działalności - SeedPL - 14-08-2011 19:49 Quote:Głównie chodziło mi o to że jak ktoś robi dobrą robotę to się go ocenia za jakość produktów a nie za to jakim jest człowiekiem. Chodzi mi o zakres filmowy.Nie w przypadku YouTube, gdzie kanał to indywidualna osoba. RE: Quasand- Koniec działalności - appareil - 14-08-2011 21:02 Quote:Głównie chodziło mi o to że jak ktoś robi dobrą robotę to się go ocenia za jakość produktów a nie za to jakim jest człowiekiem.Krótka piłka: Quasand uważa się za artystę, a artysta a priori wyraża siebie poprzez swoją sztukę. Czyli, że jeśli człowiek zachowuje się Quasand, to mało obchodzi mnie, co w jego główce jeszcze siedzi i jest mi pokazywane poprzez Senność czy inne notatki. RE: Quasand- Koniec działalności - SCARS - 14-08-2011 21:45 (14-08-2011 21:02 )apparatus Wrote: Krótka piłka: Quasand uważa się za artystę, a artysta a priori wyraża siebie poprzez swoją sztukę. (...)... i urazony "artysta" porzuca swoją "sztuke" bo nie dostal partnera - bo to do tego sprowadzil sie caly jego EmoQuit a pozniej szumny powrot i sam o tym pisze w rozmowie z CTSG. Quote:[2011-08-10 11:42:19] Quasand: dostalem partneraChodzi o sztuke? o wyrazanie siebie? od poczatku chodzilo o wyswietlenia - tak bylo, jest i bedzie nadal: Quote:[2011-08-10 11:44:58] Quasand: bedzie trzeba kontynlowac sennosc mial byc artysta a wyszła dziwka na żetony -_-" RE: Quasand- Koniec działalności - Devolation - 15-08-2011 16:50 Mnie zdenerwowało jedynie to że przedstawił swoich widzów grupowo . Mniej więcej tak: 12,13,14,15-latki - nooby, nerdy, nie wychodzą na dwór, nie przestrzegają zasad ortografii, idioci, nie znają życia. 16,17-latki - inteligentne osoby, na youtube wchodzą tylko 10 minut dziennie, znają życie. Może i ma racje, ale nie każdy jest taki sam. Ale to jedynie moje zdanie. RE: Quasand- Koniec działalności - punio7 - 15-08-2011 18:00 (15-08-2011 16:50 )Devolation Wrote: 12,13,14,15-latki - nooby ,nerdy ,nie wychodzą na dwór , nie przestrzegają zasad ortografii , idioci ,nie znają życia. Zapomniałeś dodać "nie wiedzą jak używać spacji w połączeniu ze znakami interpunkcyjnymi". RE: Quasand- Koniec działalności - Mczulek - 15-08-2011 20:31 A ze wroce do tego, ze Rock broni Quasanda. Nie obrazajac w tym poscie religii zadnej, to jak dla mnie Rock jest takim "Youtubowym Jezusem". W kazdym szuka dobra i chce dopatrzec sie powodu, dla ktorego dana osoba zrobila to co zrobila. Ja uwazam, ze nasz Jezus po czesci ma racje, ale przesadza. Chyba nie dalo sie slyszec zadnej krytyki w obec (wobec?) Quasanda w filmikach, ktore nagral. A co do Quasanda? Po czesci mial troche racje ze sa tacy ludzie, ktorzy na kazdym kanale pisza "kiedy to, kiedy tamto, kiedy, kiedy, kiedy??" ale jak na osobe ktora oglada ( badz w tym przypadku ogladalo ) 20 tysiecy osob, co nie jest tak malo, gdybym mial tyle zlotych bylbym szczesliwy jak cholera, to troszeczke przesadzil ... No i oczywiscie ten jego powrot, oczywiscie tu nie ma cienia watpliwosci, zrobil to dla kasy ... RE: Quasand- Koniec działalności - Jednoraz - 15-08-2011 22:00 A nie uważacie że Rock broni Quasanda bo Rock to to samo co Quasand w wersji 17 lat później? RE: Quasand- Koniec działalności - Devolation - 15-08-2011 23:47 (15-08-2011 18:00 )punio7 Wrote:(15-08-2011 16:50 )Devolation Wrote: 12,13,14,15-latki - nooby ,nerdy ,nie wychodzą na dwór , nie przestrzegają zasad ortografii , idioci ,nie znają życia. Żebyś ty widział moją spacje xD I sorry za to. RE: Quasand- Koniec działalności - ernestor56 - 16-08-2011 09:41 To prawda, że włamali się na konto Gnomka? ...Film "do Quasanda" usunięty. //dyskutujemy o tym tutaj: http://zagrajmyw.pl/f/showthread.php?tid=569 RE: Quasand- Koniec działalności - jasny - 16-08-2011 09:51 Zwykły egoista zadufany w sobie z robiący wszystko dla kasy nie zważając na opinie ludzi ani nie przejmując się nimi... (16-08-2011 09:41 )ernestor56 Wrote: To prawda, że włamali się na konto Gnomka? ...Film "do Quasanda" usunięty.Chyba to jednak włamanie ;/ Ale co do portalu nk to się zgadzam z hakerami ;D |