Zagrajmy w...
Intro - Printable Version

+- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl)
+-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Dyskusje (/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Thread: Intro (/showthread.php?tid=1514)

Pages: 1 2

RE: Intro - Tobickan - 19-07-2012 08:33

Tak, jak Sou 5 sek to najlepsze rozwiązanie, jeśli ktoś ogląda odcinek po odcinku to może być nudzące nawet jeśli intro miażdży du*ę :D

RE: Intro - Gliniaczek - 19-07-2012 10:53

Najlepsze rozwiązanie to brak intra - wątpię w jego przydatność w materiałach z komentarzem głosowym. Po co właściwie wstawiać takie rzeczy?

RE: Intro - Vedoos - 19-07-2012 12:04

Tak czy siak, albo zrób dobre krótkie intro, jeżeli będziesz z niego zadowolony. Zasada: Jeżeli nie jesteś zadowolony ze swojej pracy - popraw ją. I stawiaj sobie co to wyższe szczeble w tworzeniu.
Wielu ludzi ma intro, a jest część widzów, którzy LP traktują je jako zastępstwo do seriali telewizyjnych.

RE: Intro - appareil - 19-07-2012 12:21

Quote:Ja bym tak 5 sec dał na intro, mało kto się zorientuje w porę co się dzieje i już będzie po intrze więc go nie przewinie
Czyli, nikt tego zobaczy, ale dopiąłem swego, bez jakiegokolwiek logicznego powodu? Lawl.

RE: Intro - Sou - 19-07-2012 13:47

(19-07-2012 12:21 )apparatus Wrote:  
Quote:Ja bym tak 5 sec dał na intro, mało kto się zorientuje w porę co się dzieje i już będzie po intrze więc go nie przewinie
Czyli, nikt tego zobaczy, ale dopiąłem swego, bez jakiegokolwiek logicznego powodu? Lawl.

Ok sorry nie wiedziałem że APPARATUS czyta ten temat. Koniec dyskusji mamy już jedną właściwą, zamykającą temat odpowiedź!

RE: Intro - JudiMakeFun - 19-07-2012 13:53

@up nużące się robi twoje wjeżdzanie na niego, szczególnie, że nie wnosi to nic do tematu...

Rozwiążemy to sobie via PW. Oby. Póki co postuluję o powrót do tematu dyskusji.