Quadfour o problemach dzisiejszych Zagrajmy - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Aktualności (/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: Quadfour o problemach dzisiejszych Zagrajmy (/showthread.php?tid=1850) Pages: 1 2 |
RE: Quadfour o problemach dzisiejszych Zagrajmy - Dawidio - 24-09-2012 13:10 Szkoda że nie obejrzałem tego filmu. Teraz już po ptokach. RE: Quadfour o problemach dzisiejszych Zagrajmy - saladkutwa - 21-11-2012 00:45 mam dokładnie to samo :( być może ktoś zapisał ten film lub może znalazł jakiś reupload? RE: Quadfour o problemach dzisiejszych Zagrajmy - Kaczy666 - 09-12-2012 07:12 Film został przesłany/skopiowany żeby można go obejrzeć? Chętnie bym go wysłuchał. RE: Quadfour o problemach dzisiejszych Zagrajmy - appareil - 09-12-2012 15:04 Niestety, nikt nie zrobił kopii. Gdyby nawet ktoś to zrobił, to nie sądzę by uploadował bez zgody Quadfora, bo to zbyt fajny gość, żeby mu filmy podkradać. W skrócie - film był stylizowany na bajkę, opowiadającą o zagrajmerstwie - nihil novi tak naprawdę, bo opowiadał to, co większośc wie - mimo coraz lepszej techniki używanej przy zagrajmy (mikrofony, rendering hd etc.) wartość merytoryczna komentarza zanikła. RE: Quadfour o problemach dzisiejszych Zagrajmy - gremlin - 13-12-2012 14:21 Już nie pamiętam filmu od Quadfoura dokładnie, jednak ten poniżej (autorstwa Harema) odpowiada do pewnego stopnia tematyką. Tak jakoś mi się przypomniało. |