Zagrajmy w...
Recenzje naszych złotych zagrajmerów - LCSintrax - Printable Version

+- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl)
+-- Forum: Inne (/forumdisplay.php?fid=8)
+--- Forum: Hydepark (/forumdisplay.php?fid=9)
+--- Thread: Recenzje naszych złotych zagrajmerów - LCSintrax (/showthread.php?tid=194)

Pages: 1 2

RE: Recenzje naszych złotych zagrajmerów - LCSintrax - appareil - 09-04-2011 21:29

Nie chodziło mi o to, co napisał LavosCore na swoim kanale, ale o to że Zupa pomylił "epitafium" z "epigonem".

RE: Recenzje naszych złotych zagrajmerów - LCSintrax - MrZupapl - 09-04-2011 21:39

Wystarczyłoby mnie od razu skorygować... Przepraszam, że się pomyliłem : )

RE: Recenzje naszych złotych zagrajmerów - LCSintrax - Lavos - 09-04-2011 22:26

(09-04-2011 19:54 )Gik Wrote:  Prawda, ale i tak to z lekka bufonowate z jego strony. LCS usypia lepiej, niż niejeden proch nasenny.

Czy ja przypadkiem nie widziałem kiedyś na kanale LCS, że deklarowałeś się emotkowo jako jego widz?

RE: Recenzje naszych złotych zagrajmerów - LCSintrax - Gik - 10-04-2011 12:04

Owszem, deklarowałem się.
Deklarowałem się też jako widz Niezapominajki666, Fearstii, VVitchavena i Bunga. Jeżeli ktoś mnie zainteresuje, bądź wyróżnia się z tłumu jako zagrajmer, wtedy daję mu suba. Po pewnym czasie weryfikuję swoje pierwsze wrażenia z dłuższym obcowaniem z jego filmikami i ewenutalnie anuluję subskrypcję. I tak N666, Bungo i LCS okazali się nudni, a Fearstia i VVitchaven okazali się irytujacy.
LCS również deklarował się jako mój widz przez krótki okres czasu.

RE: Recenzje naszych złotych zagrajmerów - LCSintrax - appareil - 18-07-2011 20:53

Szydło z worka wyszło już dawno temu, ale dopiero teraz ten temat nabrał tak komicznego charakteru.

RE: Recenzje naszych złotych zagrajmerów - LCSintrax - Lavos - 18-07-2011 22:16

Tru dat. In lulz I trust.