Jakich gier brakuje w polskim Zagrajmy: "Heart of Darkness" - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Aktualności (/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: Jakich gier brakuje w polskim Zagrajmy: "Heart of Darkness" (/showthread.php?tid=301) |
RE: Jakich gier brakuje w polskim Zagrajmy: "Heart of Darkness" - MrZupapl - 28-05-2011 14:49 Ehh... Nadal uważam, że postąpiłeś bardzo nie fair. Rozumiem, ze jest to subiektywny wpis, ale takie artykuły są opiniotwórcze przez co możesz na wejściu kogoś zrazić do MrSetoKami. A dziwi mnie jedna rzecz. Jednym z czynników, dla którego umniejszasz wartość tego LP jest brak popularności Zagrajmera, przez co gra nie uzyska rozgłosu. Ale czy to nie o to te całe forum "walczy"? 'Suby nic nie znaczą' itp? RE: Jakich gier brakuje w polskim Zagrajmy: "Heart of Darkness" - Gik - 28-05-2011 18:30 Nie "całe forum", tylko pojedynczy użytkownicy. Nie mam nic przeciwko temu, że SetoKami zrobił z tej gry LP, ale uważam że byłoby lepiej/byłoby miło/nie zaszkodziłoby/dobrze by było, gdyby LP z tej gry zrobiłby ktoś bardziej znany. Więcej subufff, większe prawdopodobieństwo, że gra zostanie przypomniana. A poza tym, efekt końcowy w wykonaniu SetoKami po prostu mnie nie zadowala, wyjaśniłem już dlaczego. RE: Jakich gier brakuje w polskim Zagrajmy: "Heart of Darkness" - MrSetoKami - 03-06-2011 21:05 Witam! Tak sobie zajrzałem na stronkę co tutaj się dzieje itd. No i się trochę rozczarowałem takim negatywnym komentarzem na mój temat. Z góry dziękuje wszystkim, którzy rozumieją, że nie każdy jest idealny, nie każdy jest znany. No i też się trochę wypowiem. (28-05-2011 11:34 )Gik Wrote: Poza tym, on też nie grał w to od dłuższego czasu, przez co często się zacina, widz jest zmuszany do częstego oglądania, jak SetoKami łazi po planszy i zastanawia się, co robić dalej.To prawda, że nie grałem w tą grę baaardzo długo i dlatego do niej wróciłem. Jakoś nie chciało mi się przejść gry raz. Tak dla siebie, a później ją nagrać od początku do końca na jednym życiu czy coś w tym stylu. Nie chcę nagrywać "walkthrough" czy poradników. Nagrywam jak gram, a że nie idzie dobrze, no to się zdarza. Każdy ma swój typ gier, w których jest lepszy czy słabszy. A po 2 czasami niektórzy uczą się na błędach innych :) (28-05-2011 11:34 )Gik Wrote: Ponadto, nieciekawy, monotonny komentarz, żadnych emocji z jego strony.Dziękuje za uwagę :) Właśnie tego czasami brakuje, by się czegoś nauczyć: uwag i komentarzy, dobrych czy złych. (28-05-2011 11:34 )Gik Wrote: Jeżeli Zagrajmy ma zachęcać innych do sięgnięcia po dany tytuł, to raczej nie dokona tego osoba, która po 2 miesiącach ma 20 parę wyświetleń.Moja "działalność" rozpoczęła się 3 marca tego roku. Nie wiem jaka jest średnia u zagrajmerów w zdobywaniu widzów itd. Ja jakoś nie mam parcia na SUBy :) Nagrywam dla kogoś komu się to podoba. Nie obchodzi mnie czy jest 2, 200 czy 2000 wyświetleń, wystarczy mi jeden miły komentarz, uśmiech, podziękowanie. Wiem wtedy, że komuś miło się udało spędzić czas :) Spojrzałem też na Twój kanał i sobie przejrzałem Twoje zagrajmy itd. Zauważyłem, że w pożegnalnym filmiku dziękujesz Gimperowi za polecenie Twojego kanału gdy miałeś mało widzów. Więc chyba wiesz jak to jest się wybić. Mnie nikt nie promuje i jest jak jest, nie zależy mi na tym tak bardzo jak już wspomniałem. (28-05-2011 11:39 )MrZupapl Wrote: a nie traktowanie jego pracy jako nic wartościowego.No to jest najgorsze. (28-05-2011 14:49 )MrZupapl Wrote: takie artykuły są opiniotwórcze przez co możesz na wejściu kogoś zrazić do MrSetoKami.Też tak uważam ale co się stało to trudno :P Mam jeszcze swoją garstkę widzów :) Niestety nagrałem to jako pierwszy i tak wyszło. (28-05-2011 11:34 )Gik Wrote: ktoś bardziej znany, z doświadczeniami podobnymi do moichWięc jeżeli można się nimi podzielić to chętnie ich wysłucham :) (28-05-2011 11:43 )Gik Wrote: Skończył już grę. Wątpię, by chciał ją nagrywać ponownie.Jeżeli efekt końcowy nie zadowala to z bagażem doświadczeń może nagram po sesji ponownie HoD :) I na koniec jeszcze raz dziękuję Panom: Roofix, BaToNxPL, MrZupapl za słowa otuchy :) No i Panu Gik za jakiekolwiek zainteresowanie i krytykę :P Do usłyszenia wszystkim!!! RE: Jakich gier brakuje w polskim Zagrajmy: "Heart of Darkness" - Kern3l - 04-06-2011 00:43 (03-06-2011 21:05 )MrSetoKami Wrote:(28-05-2011 11:34 )Gik Wrote: Poza tym, on też nie grał w to od dłuższego czasu, przez co często się zacina, widz jest zmuszany do częstego oglądania, jak SetoKami łazi po planszy i zastanawia się, co robić dalej.To prawda, że nie grałem w tą grę baaardzo długo i dlatego do niej wróciłem. Jakoś nie chciało mi się przejść gry raz. Tak dla siebie, a później ją nagrać od początku do końca na jednym życiu czy coś w tym stylu. Nie chcę nagrywać "walkthrough" czy poradników. Nagrywam jak gram, a że nie idzie dobrze, no to się zdarza. Każdy ma swój typ gier, w których jest lepszy czy słabszy. A po 2 czasami niektórzy uczą się na błędach innych :) Wystarczy przyśpieszać lub wycinać (+ładnie sklejać) momenty dłuższych zacin/wielokrotne faile i po problemie. (03-06-2011 21:05 )MrSetoKami Wrote:(28-05-2011 11:34 )Gik Wrote: Jeżeli Zagrajmy ma zachęcać innych do sięgnięcia po dany tytuł, to raczej nie dokona tego osoba, która po 2 miesiącach ma 20 parę wyświetleń.Moja "działalność" rozpoczęła się 3 marca tego roku. Nie wiem jaka jest średnia u zagrajmerów w zdobywaniu widzów itd. Ja jakoś nie mam parcia na SUBy :) Nagrywam dla kogoś komu się to podoba. Nie obchodzi mnie czy jest 2, 200 czy 2000 wyświetleń, wystarczy mi jeden miły komentarz, uśmiech, podziękowanie. Wiem wtedy, że komuś miło się udało spędzić czas :) Gik się uparł, by promować grę. Grę promują dowolne materiały (tak jak Ciebie promują dowolne opinie, nawet złe - ważne, że pojawiasz się w artykułach ;]), więc nie rozumiem jego czepiania się Twojego sposobu prowadzenia. Nie powinien w ogóle o tym wspominać - tak by się zachował "prawdziwy dżentelmen" ;> Btw polecam Ci dodanie siebie tutaj do działu "Wasze kanały", jak tylko osiągniesz wszystkie kryteria regulaminu. Tam możesz, przy odrobinie szczęścia (mi się nie udało), otrzymać krytykę kanału. RE: Jakich gier brakuje w polskim Zagrajmy: "Heart of Darkness" - MrSetoKami - 04-06-2011 09:39 (04-06-2011 00:43 )Kern3l Wrote: Wystarczy przyśpieszać lub wycinać (+ładnie sklejać) momenty dłuższych zacin/wielokrotne faile i po problemie.Właśnie w następnych projektach, po HoD, tak robiłem, że wycinałem te momenty zacięć czy niepowodzeń. Chciałem być wcześniej fair z widzem i nie ciąć nic. Ale doszedłem do tego, że nie ma to czasami sensu :) (04-06-2011 00:43 )Kern3l Wrote: Btw polecam Ci dodanie siebie tutaj do działu "Wasze kanały", jak tylko osiągniesz wszystkie kryteria regulaminu. Tam możesz, przy odrobinie szczęścia (mi się nie udało), otrzymać krytykę kanału.Na pewno skorzystam. Tylko muszę się udzielać na forum :) RE: Jakich gier brakuje w polskim Zagrajmy: "Heart of Darkness" - Kern3l - 04-06-2011 12:12 (04-06-2011 09:39 )MrSetoKami Wrote:(04-06-2011 00:43 )Kern3l Wrote: Wystarczy przyśpieszać lub wycinać (+ładnie sklejać) momenty dłuższych zacin/wielokrotne faile i po problemie.(..) Chciałem być wcześniej fair z widzem i nie ciąć nic. Unfair byś był, gdybyś mówił, że za pierwszym razem poszło ;] RE: Jakich gier brakuje w polskim Zagrajmy: "Heart of Darkness" - Gik - 05-06-2011 22:23 @MrSetoKami Zawsze jakaś krytyka. Jeżeli odebrałeś to jakoś personalnie, to przepraszam. Oceniłem tylko zagrajmy w HoD, które mi się nie podobało z wiadomych powodów. Zdaję sobie sprawę, że zagrajmy robisz od niedawna i potrzebujesz doświadczenia, ale chciałem tym artykułem tylko zwrócić uwagę, że zagrajmerzy bardziej znani od Ciebie powinni się właśnie zajmować takimi perełkami, a nie spamować YT MineCraftem (tak, ich też złapała ta zaraza). RE: Jakich gier brakuje w polskim Zagrajmy: "Heart of Darkness" - MrSetoKami - 05-06-2011 22:52 (05-06-2011 22:23 )Gik Wrote: Zawsze jakaś krytyka. Jeżeli odebrałeś to jakoś personalnie, to przepraszam.No rozumiem i dzięki :) Postaram się jakoś poprawić na przyszłość. (05-06-2011 22:23 )Gik Wrote: a nie spamować YT MineCraftem (tak, ich też złapała ta zaraza).Właśnie nie wiem co to za infekcja... Ja mam 60 widzów a już kilku mnie pytało czy zrobię MineCrafta :/ Mówię tutaj także, że nie ma takiej opcji :P RE: Jakich gier brakuje w polskim Zagrajmy: "Heart of Darkness" - AiS366 - 08-06-2011 08:02 Pamiętam tą grę :) Grało się w nią długo i ile się z nią męczyłem. Jednak, warto było :) Satysfakcja po ukończeniu tej gry była bezcenna. Dzisiejsze gry są banalnie proste w większości. Tęsknię za tamtymi czasami. Lata 90, to był wspaniały okres dla wszystkich gatunków. RE: Jakich gier brakuje w polskim Zagrajmy: "Heart of Darkness" - Roofix - 08-06-2011 13:52 Jak proszę Cię o Minecrafta, to nagraj - uruchom jakąś planszę, coś tam powiedz, idź zrobić sobie herbatę (nie pauzuj gry), wróć i zakończ odcinek. I tyle Minecrafta. |