Nowa seria na kanale Rocka - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Dyskusje (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Thread: Nowa seria na kanale Rocka (/showthread.php?tid=3188) |
RE: Nowa seria na kanale Rocka - Andre - 02-04-2013 01:46 (01-04-2013 22:19 )Asasinek Wrote: Dziwi mnie to tym bardziej, że Rock mówił, iż YT jest zalewany przez LoL'a i MC, a teraz sam nagrywa z tych dwóch gier? Subskrypcje/wyświetlenia są na nieodpowiednim poziomie :< RE: Nowa seria na kanale Rocka - Gwym - 02-04-2013 10:58 (02-04-2013 00:45 )Elwood Wrote:Quote: Ten sam człowiek który mówił, że on stara wrzucać się na swój kanał content który jest w jego mniemaniu uważany za mało popularny, W tym fimie Brick'owi jest bajdzo smutno, bo ma za dużo widzów i on by ich z chęcią dał, ale w sumie to nie ma komu (tu też jest mu smutno bo playnext nie wypalił *chlip*). Ma pretensje do innych z top 100 że dali zostali wypromowani przez inne portale (ale oczywiście on ich wszystkich bardzo lubi). Rock nie chce zostać zaszufladkowany jako minecrafter albo lolcaster. Misją rocka wg niego jest pokazywanie gier, które nie są popularne. Ogółem same brednie. RE: Nowa seria na kanale Rocka - wolf - 02-04-2013 11:57 No cóż ;d Tak to mogę podsumować. Rock widocznie ma bardzo selektywną pamięć bo zapomniał jak kiedyś spamował kiepskimi materiałami z bf3, których komentarz sprowadzał się do " biegnę" "aaa, ktoś we mnie strzela" itepe Z wartościowych materiałów jakie zapamiętałem u niego, to serie o MMO, bo widać było, że ma o tym jakieś pojęcie i tuby RE: Nowa seria na kanale Rocka - Elwood - 02-04-2013 12:11 Słodki Jezu. Przecież każdy, kto ma trochę oleju w głowie, po wysłuchaniu tego bullshitu i zajrzeniu do nowo wrzuconych filmów brodacza zacznie się zastanawiać nad jego wiarygodnością. Ale wiadomo, jacy ludzie go oglądają, i potem widać komentarze w stylu ,,Rock masz racje wienkszośc jótuba to guwno tylko ty robisz dobre filmiki!!!1!''. RE: Nowa seria na kanale Rocka - Rangy - 03-04-2013 11:05 Minecraft jest dobry, bo Rock nagrywa, cicho hejterzy. RE: Nowa seria na kanale Rocka - DekanPLx - 03-04-2013 12:09 Ja do tego podchodzę tak, że mam to gdzieś co on nagrywa. Nie podoba się? Nie oglądać i tyle. Wiadomo, że chce zarobić na tym jak najwięcej i w sumie wychodzi na to, że zanim uwierzy się w jego wersję to powinno się obejrzeć wcześniejsze filmy i to przeanalizować. To jest tylko moje zdanie więc spokojnie. :) Tivolt też kiedyś jak dobrze pamiętam mówił, że Lol to gówno, a teraz gra w niego. Ludzie się zmieniają i to co kiedyś ci się nie podobało może ci się spodobać. RE: Nowa seria na kanale Rocka - Elwood - 03-04-2013 14:04 Quote:Nie podoba się? Nie oglądać i tyle. Oczywiście, bo wszelka krytyka jest spowodowana zazdrością i nienawiścią, a dopuszczalne są tylko komentarze pokroju ,,jesteś fajny rock łapka w gure'', co nie? RE: Nowa seria na kanale Rocka - wolf - 03-04-2013 16:03 (03-04-2013 14:04 )Elwood Wrote:Nie o to chodzi. Gościa tak na prawdę nie obchodzi czy go lubisz czy nie, ważne żebyś go oglądał.Quote:Nie podoba się? Nie oglądać i tyle. Oglądanie rzeczy, których się nie lubi ma taki sam sens jak kupowanie rzeczy, które ci się nie podobają :) RE: Nowa seria na kanale Rocka - Elwood - 03-04-2013 16:18 Oglądnąłem u tego pana wystarczająco wiele odcinków, aby móc na podstawie tego wyrazić swoją opinię o nim. Owszem, nie oglądam go już, ale sęk w tym, że tym kiepskim pseudoargumentem ,,nie podoba się to nie oglądaj'' zbywa się wszelką krytykę. Widziałem takie zachowanie wiele razy również pod filmami pana R. Poza tym, skoro - jak wspomina kolega - opinia może z czasem ulec zmianie, aby ocenić poszczególne filmiki, należy je najpierw obejrzeć. Tak więc skąd mam wiedzieć, czy może ten film pozytywnie mnie zaskoczy, skoro go nie obejrzałem? A co do odpowiedzi na krytykę w stylu ,,nie podoba się - nie oglądaj'', ja mogę im napisać ,,nie podoba ci się mój komentarz, to nie czytaj". Równie idiotyczne. RE: Nowa seria na kanale Rocka - Mandero - 03-04-2013 16:33 Minkraft taki zły i w ogóle to oni tylko dla kasy go kręcą i wiecie jak to jest, dlatego kochani widzowie od bardzo miłych panów dostałem propozycję nagrania takiego fenomenalnego MMO Maestii... http://gyazo.com/cc909ce09bfc2a1f805fd18410c967fd Tia. |