Zagrajmy w...
Banowa Inkwizycja - Printable Version

+- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl)
+-- Forum: Inne (/forumdisplay.php?fid=8)
+--- Forum: Hydepark (/forumdisplay.php?fid=9)
+--- Thread: Banowa Inkwizycja (/showthread.php?tid=3237)

Pages: 1 2 3 4

RE: Banowa Inkwizycja - Lugia007 - 14-04-2013 13:54

Gurgo, proponuję jeszcze sprawdzić letsplej.pl
Tam Inkwizycja zostanie o wiele chłodniej przyjęta.

RE: Banowa Inkwizycja - Gurgman - 14-04-2013 14:07

ahm, prawdopodobnie tam będzie jedna z przyszłych :). Wkrótce tą tutaj odnotuje.

RE: Banowa Inkwizycja - Lugia007 - 14-04-2013 14:24

"Podajcie tutaj listę wszystkich osób zbanowanych, wraz z powodami bana."

Takie dane udzielały wam inne fora? Bo w danych Zbananowanych nie widziałam.

RE: Banowa Inkwizycja - Gurgman - 14-04-2013 15:50

Różnie to bywało, czasem dostawaliśmy jednak garść ważnych informacji (pełnych list do tej pory nie otrzymaliśmy). Zależy od społeczności.
Większość informacji o zbanowanych zdobywaliśmy w specjalnych tematach w których byli oni wypisywani.

RE: Banowa Inkwizycja - xometr - 14-04-2013 16:03

(14-04-2013 15:50 )Gurgman Wrote:  Różnie to bywało, czasem dostawaliśmy jednak garść ważnych informacji (pełnych list do tej pory nie otrzymaliśmy). Zależy od społeczności.
Większość informacji o zbanowanych zdobywaliśmy w specjalnych tematach w których byli oni wypisywani.

Bierz połowę albo zmień dilera bo stary dawno nikt tak nie p.....

RE: Banowa Inkwizycja - lanceq - 14-04-2013 16:52

Oczywisty troll jest oczywisty, elo.

RE: Banowa Inkwizycja - The Meldero - 14-04-2013 16:59

Quote:Witam, jestem Banowym Inkwizytorem. Zajmuje się odwiedzaniem for internetowych, oraz nauczaniem o banie.

Siema inkwizytor! Pozabijaj nas w imię swojej wiary o banie, o wielki guru!

Quote:Więcej informacji na naszej wiki.

Która wygląda tak fatalnie, że nie mam siły tam dłużej być.

Quote:Jako obrońca praw słabszych, mam dla was następujące pytania oraz polecenia:

A kto dał Ci przywileje polecania, czegokolwiek?

Quote:- Czy atakujecie użytkowników z pobudek osobistych?
- Czy szanujecie stan psychiczny osób zbanowanych?
- Czy dbacie o dobrą opinie tych co dostali bana, nie wyśmiewacie ich oraz nie obmawiacie jak już zostali zbanowani?
- Czy pozwalacie tym co zostali zbanowani wracać do waszej społeczności?
- Lavos i MZLJ, proszeni są o przeproszenie za oszczerstwa (potraktowanie naszego wiki jak czegoś niepoważnego, oskarżenie o reklamowanie się po zwyczajnej prośbie o udzielenie informacji)

1.Tak.
2.Żartujesz sobie?
3.A jakby inaczej? Obrabiamy im dupę bez wazelinki!
4.Nie ma tu miejsca powrotnego dla trolli i debili.
5.Ich sprawa.

Quote:Pamiętajcie, zawsze jest lepsze rozwiązanie niż ban. Ludzie czują często psychiczne powiązanie do różnych społeczności internetowych. Banując kogokolwiek można mu zniszczyć życie emocjonalnie - miejcie to na uwadze.
Wszystkie wasza działania zostaną odnotowane w naszej bazie danych.

O BOŻE! Dostałem bana!11! Idę się pociąć! Nie mogę żyć bez tego forum! To jest straszne, zbanowali mnie! Idę do prokuratury bo mnie tam zwyzywali jako randoma z internetu!

RE: Banowa Inkwizycja - fejmus - 14-04-2013 20:01

(14-04-2013 15:50 )Gurgman Wrote:  Różnie to bywało, czasem dostawaliśmy jednak garść ważnych informacji (pełnych list do tej pory nie otrzymaliśmy). Zależy od społeczności.

Podaj zabawki to się będziemy bawić, ale póki co:

(14-04-2013 13:09 )Innominatus Wrote:  Wykurwiaj.

RE: Banowa Inkwizycja - punio7 - 14-04-2013 20:06

(14-04-2013 13:50 )Gurgman Wrote:  Ah, i mówienie tutaj o trollingu jest nie na miejscu.
Jest to jedna z akcji która ma na celu poprawić internet.

Mówię serio, ta lista przykazań jest strasznie cienka i śmierdzi kiepskim trollingiem. Na pewno stać was na coś bardziej inteligentnego.

RE: Banowa Inkwizycja - The Meldero - 14-04-2013 20:09

(14-04-2013 20:06 )punio7 Wrote:  
(14-04-2013 13:50 )Gurgman Wrote:  Ah, i mówienie tutaj o trollingu jest nie na miejscu.
Jest to jedna z akcji która ma na celu poprawić internet.

Mówię serio, ta lista przykazań jest strasznie cienka i śmierdzi kiepskim trollingiem. Na pewno stać was na coś bardziej inteligentnego.

Nie oczekuj od nich nic innego od zwykłego trollowego pierdolenia.