Zagrajmy w...
Quasand- Koniec działalności - Printable Version

+- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl)
+-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Dyskusje (/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Thread: Quasand- Koniec działalności (/showthread.php?tid=488)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

RE: Quasand- Koniec działalności - Khajiit - 27-07-2011 12:54

Niezły z niego megaloman. W dodatku straszny napinacz, miałem okazję się z nim posprzeczać pewnego razu i wiem coś o tym. Nie oglądałem nigdy jego filmików (oprócz tego tutaj), natomiast jako osobę zdecydowanie go nie lubię. Tak więc na fakt, iż odchodzi, zareagowałem w stylu "whatever".

RE: Quasand- Koniec działalności - SeedPL - 27-07-2011 13:00

Dość mądrze powiedział, na temat debilnych komentarzy. Choć imho niepotrzebnie kończy działalność, ludzi nie zmieni.

RE: Quasand- Koniec działalności - Gimper - 27-07-2011 18:00

Mało znany gość (miał 2k widzów) dopóki nie wrzucił Minecrafta - w tydzień skoczyło mu to do 15k.
Jeżeli go to już nie kręci to ok, nie widzę tutaj tematu do dyskusji.

RE: Quasand- Koniec działalności - Starygnom - 27-07-2011 18:41

Hmm, nie wydaje ci się, że trochę źle potraktował swoich widzów ? Zgeneralizował pewną opinię, a nawet pokusiłbym się o stwierdzenie, że ich obraził.

RE: Quasand- Koniec działalności - Lavos - 28-07-2011 10:59

@Gnom
Gimper dość rzadko widzi temat do dyskusji, przez co na bardziej restrykcyjnych forach ten post by szybko wyleciał.
Ano obraził. I zalatuje mi to jeszcze maskowaniem czegoś, bo przecież w tydzień nie przedłużył ecocka i był tak bardzo zaskoczony jakimś spamem, dzieciarnią?

RE: Quasand- Koniec działalności - appareil - 28-07-2011 12:27

Quote:bo przecież w tydzień nie przedłużył ecocka
Właśnie, rzecz w tym, że przedłużył w tydzień.
Cieszy mnie jedno - gość zwraca uwagę na głupie komentarze pozytywne. A to niestety rzadkość. Żałować nie będę, jego wannabe Amnezja i tak zaczynała się robić smętna.

RE: Quasand- Koniec działalności - Lavos - 28-07-2011 13:14

W takim razie powiem inaczej - chyba tydzień nie miał konta. Bo takie narzekanie na zjawiska omawiane w jego filmiku na to wskazują.

RE: Quasand- Koniec działalności - Devorn - 28-07-2011 14:01

Jest mnie go szkoda z tego względu, że aspirował do bycia artystą, a ludzie zamiast nim pokierować... sprowadzili go brutalnie na ziemię. Można się zastanawiać czy miał naturalny talent czy nie miał w każdym razie szkoda mi go z wymienionego wyżej powodu.

RE: Quasand- Koniec działalności - Hobbit2 - 29-07-2011 13:55

I bardzo dobrze, zajmij się rodziną i patrz się z czego żyjesz a nie z jakiegoś durnego YouTube, no chyba,że gwarantują emeryturę :D

RE: Quasand- Koniec działalności - CTSG - 10-08-2011 15:51

Dostał partnera i nagle wszelkie troski poszły w dal. Who'd have guessed, huh?