![]() |
Iniemamocny RockAlone2k - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Dyskusje (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Thread: Iniemamocny RockAlone2k (/showthread.php?tid=395) |
RE: Iniemamocny RockAlone2k - m4xies - 25-07-2011 13:23 Zdziwiłbyś się, zrozumiałem wszystko tak jak ty, lecz ja cię o coś zapytałem a ty zmieniłeś temat. RE: Iniemamocny RockAlone2k - Devorn - 25-07-2011 14:08 (25-07-2011 13:21 )Gik Wrote: A ja proponuję wyzwać Rocka na debatę. Trzeba się wypytać, dlaczego uważa nasze forum za siedlisko trolli, skąd wział pomysł, że jesteśmy zorganizowaną bandą i dlaczego za żadne skarby nie chce dopuścić do tego, żeby na jego kanale znalazły się linki do odpowiednich tematów. W skrócie - dlaczego dopuszcza do głosu tylko swoje zdanie.O TOTOTOTOTO! Przypuszczam, że się nie zgodzi, ale jakby się zgodził to trzeba pozbierać ten jego "bs" do jakiejś sensownej całości, żeby ubrać to w pewną całość logiczną. Kto wie może chłopak coś zrozumie w końcu. @up z tobą już nie rozmawiam, bo bynajmniej jest o czym. No nie mogę z gościa przed chwilą na swoim koncie rzucił kolejny lapsus intelektualny. ![]() EDIT2: Lepszy evidence ![]() Tego aż się nie chce komentować. RE: Iniemamocny RockAlone2k - Vic83 - 25-07-2011 22:06 "Ze względu na dużą ilość spamu z zagranicznych kanałów Sub4Sub i z różnych innych dziwnych źródeł, blokuję na pewien czas skrzynkę odbiorczą. Jakby co, to proszę pisać na forum playnext.pl. Najlepiej w dyskusjach, tam często zaglądam." RE: Iniemamocny RockAlone2k - Devorn - 25-07-2011 22:11 Może pora wpaść tam na forum? Po jednym poście może napiszemy... :D RE: Iniemamocny RockAlone2k - LittleBoy - 25-07-2011 22:18 (25-07-2011 22:11 )Trololo Wrote: Może pora wpaść tam na forum? Po jednym poście może napiszemy... :D jak nie obrazymy wielmoznego rocka to mozna wszystko.. przyklad? Mam 12 lat, w CS'a gram od wieku 7-miu lat ;] A jakby cos ja sie pisze :cool: RE: Iniemamocny RockAlone2k - Selevan - 26-07-2011 10:28 Nie robmy chlewu. RE: Iniemamocny RockAlone2k - Devorn - 26-07-2011 10:36 A kto tu mówi o robieniu chlewu? RE: Iniemamocny RockAlone2k - Selevan - 26-07-2011 11:04 (25-07-2011 22:11 )Trololo Wrote: Może pora wpaść tam na forum? Po jednym poście może napiszemy... :D Tak zinterpretowalem ten post. Moze zle ? RE: Iniemamocny RockAlone2k - walneposta - 26-07-2011 11:27 zazdroscicie panu remigjuszowi ze ma tyle widzow.. gdybyscie tyle mieli to tez by sie wam zdazylo walac gafe i tyle, a wy wyszukujecie bledow bez powodu, ktos wam za to placi?! RE: Iniemamocny RockAlone2k - kaszub - 26-07-2011 12:05 (26-07-2011 11:27 )walneposta Wrote: zazdroscicie panu remigjuszowi ze ma tyle widzow.. gdybyscie tyle mieli to tez by sie wam zdazylo walac gafe i tyle, a wy wyszukujecie bledow bez powodu, ktos wam za to placi?! Nie wiem czy wiesz, ale podczas gdy Rock robił ten pseudotest, to prowadziliśmy z nim rozmowy o potencjalnej współpracy. Oczywiście nie doszło to do skutku, gdyż, Rock zażądał moderatora by móc kasować negatywne i "trollowe" komentarze wg niego. Nie dogadaliśmy się i kulturalnie się z nami pożegnał (my też). Po tygodniu wkroczył na forum ponownie. Ale tym razem nie było delikatnego, przyjaznego głosu. Poczytaj sobie wątek od strony 13. Mówi na nas trolle. Ciekawe. |