Koniec RockAlone2k? - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Dyskusje (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Thread: Koniec RockAlone2k? (/showthread.php?tid=492) |
RE: Koniec RockAlone2k? - Argemen - 11-07-2012 09:24 O dziwo zniknęły filmiki sprzed tygodnia ORAZ flmik o zarobkach na Youtube. SZczerze to znając ROcka pewnie się bawi teraz w Niekrytego w mini wojenki żeby nabić sobie widzów. RE: Koniec RockAlone2k? - Danioz - 11-07-2012 09:28 (11-07-2012 09:24 )Argemen Wrote: O dziwo zniknęły filmiki sprzed tygodnia ORAZ flmik o zarobkach na Youtube. SZczerze to znając ROcka pewnie się bawi teraz w Niekrytego w mini wojenki żeby nabić sobie widzów. Co do tego, że nastąpił atak nie ma żadnych wątpliwości, więc nie ma o czym mówić... Rojo grozi, lub jak kto woli, ostrzega: "Wiem dokładnie kto stoi za atakami na nasze kanały (mój i Rocka) oraz wiem z jakim serwisem jest ta osoba powiązana. Miej się chłopie na baczności. Bardzo poważne kroki zostały już podjęte. Jeszcze jeden taki numer i wszystko zostanie upublicznione.". RE: Koniec RockAlone2k? - kubn2 - 11-07-2012 09:33 Quote:Ktoś jest w stanie wytłumaczyć o co c'mon? Film jest niedostępny a bez niego kompletnie nie wiem co się wydarzyło ;o Filmy Rocka i Roja zostały zgłoszone o naruszanie praw autorskich i było zagrożenie zamknięcia konta więc w gaciach mieli mokro i to równo. Quote:Rojo grozi, lub jak kto woli, ostrzega: "Wiem dokładnie kto stoi za atakami na nasze kanały (mój i Rocka) oraz wiem z jakim serwisem jest ta osoba powiązana. Miej się chłopie na baczności. Bardzo poważne kroki zostały już podjęte. Jeszcze jeden taki numer i wszystko zostanie upublicznione.". hahahhahha dobre już tak dawno się nie uśmiałem. Koleś nie jest osobą publiczną więc Rojo nie może upubliczniać jego danych czy tego typu rzeczy. @Danioz gdzie Rojo tak mówi? W jakim filmie? RE: Koniec RockAlone2k? - Danioz - 11-07-2012 09:46 No to panowie, to jeszcze nie koniec... Kolejny filmik Rocka (dzisiejszy z BF3) zniknął! Ponownie Rock dowiedział się tego podczas livu od widzów... powiedział tylko, że czeka go kolejne dzwonienie. A oczywiście ponownie bawi się koleś, który kiedyś był nawet aresztowany i jest bardzo dobrze znany z takich akcji: http://areszto.wany.pl/i/1092501/Olsztyn/Marcin-Labanowski.html Jak widać - profesjonalista. RE: Koniec RockAlone2k? - Infelicity - 11-07-2012 09:54 Rock - "Nie, ktoś po prostu musiał skopiować moje filmy i złożyć skargę, że one są jego." Welp, akurat wczoraj wieczorem myślałem, aby podobną rzecz zrobić MegaZajcę. Ciekawe jak by wyszło. RE: Koniec RockAlone2k? - kubn2 - 11-07-2012 10:01 (11-07-2012 09:54 )Infelicity Wrote: Rock - "Nie, ktoś po prostu musiał skopiować moje filmy i złożyć skargę, że one są jego." Mały kanały możesz "zabić" czymś takim a przy dużych może być nie ciekawie. I jeżeli nie masz partnera to dużo nie zrobisz. RE: Koniec RockAlone2k? - Infelicity - 11-07-2012 10:04 A co z takim, hmmm... na 812 widzów? RE: Koniec RockAlone2k? - Wan1Mas - 11-07-2012 10:06 Danioz Wrote:Rojo grozi, lub jak kto woli, ostrzega: "Wiem dokładnie kto stoi za atakami na nasze kanały (mój i Rocka) oraz wiem z jakim serwisem jest ta osoba powiązana. Miej się chłopie na baczności. Bardzo poważne kroki zostały już podjęte. Jeszcze jeden taki numer i wszystko zostanie upublicznione.".Cześć, opublikuje twoje dane, a pójdę do pierdla za pokazanie danych osobowych, damn, groźba level: Rojo. Swoją drogą, keep tryin'. RE: Koniec RockAlone2k? - Danioz - 11-07-2012 10:22 Rock podzwonił, pozałatwiał i wrócił na live'a. Ciekawe jak się to dalej rozwinie... Ten koleś atakuje jego kanał jak on akurat gra na livach. RE: Koniec RockAlone2k? - kubn2 - 11-07-2012 10:24 (11-07-2012 10:22 )Danioz Wrote: Rock podzwonił, pozałatwiał i wrócił na live'a. Ciekawe jak się to dalej rozwinie... Ten koleś atakuje jego kanał jak on akurat gra na livach. Dzięki temu wie że Rock jest na 100% zajęty i nie śledzi YT. Podczas lajva zadzwonił Adam (chyba :D ) i mikrofon wyciszył :( ciekawe co będzie dalej. Jak Rock założy nowy kanał utraci jedynie martwe suby wiec lepiej dla niego. |