Gry, z których jest wstyd robić zagrajmy. - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: GRY (/forumdisplay.php?fid=14) +--- Forum: Gry (/forumdisplay.php?fid=15) +--- Thread: Gry, z których jest wstyd robić zagrajmy. (/showthread.php?tid=162) |
RE: Gry, z których jest wstyd robić zagrajmy. - Wilkozak - 04-05-2011 17:49 Popieram osobę powyżej. Wiadomo, że Let's Play głównie, zależy od głosu. Np. z Gothica jest wiele Zagrajmy w, ale tylko jeden mi się podobał, bo miał fajny głos. Aczkolwiek, niestety mało popularny. Zaś, drugi który zrobił zagrajmy z G1, mi się nie podobał bo robił na odwal się. Mimo, to jakimś cudem jest popularniejszy(może, dlatego że jako pierwszy zrobił z polskich zagrajmerów tą grę). Może, być tysiąc zagrajmy, ale liczy się jakość. Z tego tysiąca, pewnie tylko z 5 jest na prawdę dobrych. Bo, albo zły głos, słaba jakość lub naśladowanie innych(Armia VVitchavena szczególnie z tymi YEAH i kur**, w co drugim zdaniu) RE: Gry, z których jest wstyd robić zagrajmy. - Kern3l - 04-05-2011 18:23 (04-05-2011 10:11 )MrZupapl Wrote: Jeżeli ktoś chce robić LP z strategii, niech robi! Na pewno znajdzie się jakaś część widzów, dla których pozornie 'nużąca' seria będzie niezwykle ciekawa. Nawet jeżeli tagret jest bardzo mały, warto robić LP jeżeli bardzo się lubi daną grę. Ja zrobiłem z Shoguna 2 i jakoś ludziom się spodobało ;> Oczywiście jest to mniejsza grupa docelowa, ale co z tego? W strategiach objaśniam, dlaczego akurat taką strategię przyjmuję itp. Nawet momenty ekonomii i dyplomacji, wielkiego planowania dalszych posunięć, stają się atrakcyjne (tak mi się wydaje), gdyż widz jest, tak jakby, w mojej głowie - wie, co planuję i widzi, jak dostosowuję się do zmieniającej się sytuacji. (04-05-2011 16:21 )Czaroxxx Wrote: Bo np. nie robienie gry z powodu przesycenia materiału ale z własnej wielkiej chęci zrobienia tego jest błędem według mnie. Każdy powinien nagrywać to co mu się podoba nie zależnie od tego czy to już jest czy jeszcze nie. Dokładnie to samo powiedziałem wyżej ;> Dlatego będę nagrywał większość gier w jakie gram, mimo że gram często w popularne gry (AC: Brotherhood czeka ;D). RE: Gry, z których jest wstyd robić zagrajmy. - MrArroniro - 04-05-2011 19:01 ważne by nie robić kolejnego zagrajmy w majnkrafta bo za to można zabić jak się widzi kolejnego chłopczyka nie umiejącego zrobić kilofa RE: Gry, z których jest wstyd robić zagrajmy. - Jaro13 - 04-05-2011 20:16 Przede wszystkim nudna jest dla mnie gra Minecraft choć nie miałem nawet okazji zagrać bo nie posiadam tego czegoś to jest tyle zagrajmerów że oni zrobią to za mnie :P. Mafia II czy Mafia jest bardzo fajną grą jeśli chodzi o granie :D natomiast jeśli chodzi o zagrajmy w to jest jedyna wada tych gier a dokładnie mówiąc chodzi mi o jazdę :/ aktualnie robie Mafie II i robiłem kolejną misję czyli rozwiezienie kartek na benzynę. Kurde jadę nie wiem co gadać ta misja jest bardzo fatalna i nudny odcinek strasznie mi wyszedł no ale cóż wolałem to mieć za sobą i zabierać się za kolejne odcinki dzięki czemu będzie lepsza akcja do nagrania :). RE: Gry, z których jest wstyd robić zagrajmy. - Kern3l - 04-05-2011 21:45 (04-05-2011 20:16 )Jaro13 Wrote: Przede wszystkim nudna jest dla mnie gra Minecraft choć nie miałem nawet okazji zagrać bo nie posiadam tego czegoś to jest tyle zagrajmerów że oni zrobią to za mnie :P. Mafia II czy Mafia jest bardzo fajną grą jeśli chodzi o granie :D natomiast jeśli chodzi o zagrajmy w to jest jedyna wada tych gier a dokładnie mówiąc chodzi mi o jazdę :/ aktualnie robie Mafie II i robiłem kolejną misję czyli rozwiezienie kartek na benzynę. Kurde jadę nie wiem co gadać ta misja jest bardzo fatalna i nudny odcinek strasznie mi wyszedł no ale cóż wolałem to mieć za sobą i zabierać się za kolejne odcinki dzięki czemu będzie lepsza akcja do nagrania :). Nudne momenty w edytorze przyśpieszaj i po problemie. RE: Gry, z których jest wstyd robić zagrajmy. - RobertosSK - 24-05-2011 13:29 Psia krew, ja jakiś czas temu zacząłem Mafie 2. Co do jazdy po mieście się zgodzę. Zazwyczaj się w ogóle nie odzywam podczas tego okresu. A nie oszukujmy się że jazdy jest może nawet 2/3 gry. Czyli zdecydowanie ZA DUŻO. Nie będę się dużo rozpisywał na temat miliona Mejnszaftów, bo tę historie duuża większość zna. Ja nigdy nie obejrzałem całego odcinka jakiegoś LP z tej giereczki. Natomiast nie opłaca się jak dla mnie robić gier typu K&L. Druga część tego cuda była moim pierwszym zagrajmy. Szczerze? Nikomu się tego nie chciało oglądać. Mi się odechciało robić już po 3 odcinku. Ale robiłem na siłę :P Nie warto robić Assassin's Creed (tak tak, sam chciałem robić LP z tej gry). 1. Gra jest monotonna i nużąca. 2. I tak jest już tego za dużo na YT. Btw. Nie róbcie też gier które nie spodobają się waszym "widzom" (omg co to za gra cofam suba itd.) RE: Gry, z których jest wstyd robić zagrajmy. - Kern3l - 25-05-2011 16:46 (24-05-2011 13:29 )RobertosSK Wrote: Psia krew, ja jakiś czas temu zacząłem Mafie 2. Co do jazdy po mieście się zgodzę. Zazwyczaj się w ogóle nie odzywam podczas tego okresu. A nie oszukujmy się że jazdy jest może nawet 2/3 gry. Czyli zdecydowanie ZA DUŻO. Wiem, że częściowo po fakcie, ale patrz post #25. (24-05-2011 13:29 )RobertosSK Wrote: Natomiast nie opłaca się jak dla mnie robić gier typu K&L. Druga część tego cuda była moim pierwszym zagrajmy. Szczerze? Nikomu się tego nie chciało oglądać. Mi się odechciało robić już po 3 odcinku. Ale robiłem na siłę :P Robienie na siłę mija się z celem: Tobie się nie chce, a widzom się nie chce słuchać Twojego niechętnego komentarza. Jeśli nie jesteś pewien gry - nie rób z niej zagrajmy na ślepo. Najlepiej się ogląda takie zagrajmy, do których prowadzący z pasją podchodzi. Byle nie szewską. Jak definiujesz grę "typu K&L"? (24-05-2011 13:29 )RobertosSK Wrote: Nie warto robić Assassin's Creed (tak tak, sam chciałem robić LP z tej gry). To zależy od gustu. Mi dwójeczka sprawiała mnóstwo satysfakcji, dlatego myślę o nagraniu LP z trzeciej części. LP takiego, które nie będzie nudne. (24-05-2011 13:29 )RobertosSK Wrote: 2. I tak jest już tego za dużo na YT. Dlatego zrób to LP lepiej niż inni. Ostatnio chciałem obejrzeć LP z Resident Evil 5, niestety chociaż dużo było z niego Zagrajmy, a żadnego sensownego nie znalazłem... Jedna seria wydawała się sensowna, póki nie porozmawiałem z prowadzącym (wykazywał jeden z grzechów głównych). Co prawda zbyt wiele LP z AC nie widziałem, ale też żadnego sensownego. (24-05-2011 13:29 )RobertosSK Wrote: Btw. Nie róbcie też gier które nie spodobają się waszym "widzom" (omg co to za gra cofam suba itd.) Ech, kolejny robiący pod publikę, zamiast tworzyć to, co samemu się chce... RE: Gry, z których jest wstyd robić zagrajmy. - Sworson - 27-05-2011 08:17 Lepiej robić Minekrafta, Coll of Diuti. Widzowie to lubiomm! A broń, boże robić Let's Play z gry starszej niż 5 lat. Wtedy widzowie poczują się zakłopotani i nie będą się im już podobać nasze filmy :( Wtedy, pozostaję tylko zamknąć kanał :( RE: Gry, z których jest wstyd robić zagrajmy. - Mide - 27-05-2011 12:14 @UP prawie się dałem nabrać na Twój sarkazm xD. Wg mnie nie warto robić LP z gier które nie podobają się autorowi LP - zamiast zabawiać komentarzem będzie zniechęcać samego siebie do grania i innych do oglądania. RE: Gry, z których jest wstyd robić zagrajmy. - m4xies - 31-05-2011 22:25 Aczkolwiek z drugiej strony, można w ogóle nie interesować się opinią innych, i robić to z czego się lubi, albo ma się po prostu dobry pomysł. Według mnie jednak dobrze jest robić zagrajmy z gier które już się przeszło, choć z drugiej strony ludzie lubią oglądać fail'e zagrajmerów, bynajmniej z mojego punktu widzenia. :] |