Zagrajmy w...
HelpTuba nowe playnext? - Printable Version

+- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl)
+-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Dyskusje (/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Thread: HelpTuba nowe playnext? (/showthread.php?tid=2035)

Pages: 1 2 3 4

RE: HelpTuba nowe playnext? - john - 25-10-2012 16:31

Chyba jest pierwszy odzew, fangotten dodał film i na socialblade minus 5 widzów. Nie wiem czy to przez to ale przez kilka miesięcy wstecz żadnego dnia mu tyle nie ubyło..

RE: HelpTuba nowe playnext? - JudiMakeFun - 25-10-2012 17:03

@up dwa razy tyle widzów ubywa mi codziennie^^ Dodatkowo teraz chyba przez ostatnie dni usuwają nie aktywne konta, więc to nie musi być z tym związane

RE: HelpTuba nowe playnext? - appareil - 02-11-2012 22:43

Zabawna ta helptuba jak na razie. Poradniki z gatunku "wpisz w google proste pytanie, znajdź poradnik, ubierz go we własne słowa i włącz reklamy". Osobiście, czekam na taki, który powie mi jak odczepić wózek w supermarkecie.

RE: HelpTuba nowe playnext? - Rankoor - 03-11-2012 18:15

te 2 pierwsze poradniki były jak najbardziej ok.
ale teraz wszedłem i zobaczyłem resztę to mi ręce opadły ...
kanał dopiero raczkuję a już nie ma pomysłów na to

RE: HelpTuba nowe playnext? - Rangy - 03-11-2012 20:03

Te poradniki to trochę rodem:

http://www.youtube.com/watch?v=nCqHqjJLVq0

RE: HelpTuba nowe playnext? - KlawaQwerty - 03-11-2012 20:24

Jakaś piosenka, sernik, poradnik na zrobienie darmowego forum (ale tylko zarejestrowanie, elementów późniejszych, które są trudniejsze już nie ma... mistrzostwo). Jeżeli dalej coś takiego będzie, to jak dla mnie pomysł wielki niewypał. Tak jakby na siłę chcieli tych wyświetleń by szybko zdobyć partnerstwo i pokazać jaką wspaniałą akcję stworzyli. Jednak treści, której zapowiadali jest znacznie mniej. Swoją drogą pomysł na zachęcenie ludzi też niezły, gadka o tym, że pieniądze z kanału będą przeznaczone na cele dobroczynne zajęła połowę filmu. Takich dzieci jest żal, ale oni to dobitnie wykorzystali.
Przeczytałem także trochę komentarzy pod tym pierwszym filmem. Widać, że połowa nie skumała (lub nie chciała) co tak naprawdę chcieli przekazać autorzy i zadawane są pytania w stylu "jak pomóc tym dzieciom" (pomysł na nowy film ;)) oraz pseudo zabawa w odgadywanie głosu lektora.
Natomiast w opisie filmu, po rozwinięciu paska na pierwszym miejscu link do kanału tegoż lektora. :)
Zamysł był dobry, ale złe wykonanie z czasem się odbije i upadnie to albo nie będzie miało wielkiego rozgłosu.

RE: HelpTuba nowe playnext? - appareil - 03-11-2012 20:30

Poradnik do poprawienia jakości nagranego za pomocą słabego mikrofonu głosu też jest ujmujący. Otóż używają do tego celu takiego fajnego, taniego programu do obróbki.

RE: HelpTuba nowe playnext? - Rangy - 03-11-2012 21:02

(03-11-2012 20:30 )apparatus Wrote:  Poradnik do poprawienia jakości nagranego za pomocą słabego mikrofonu głosu też jest ujmujący. Otóż używają do tego celu takiego fajnego, taniego programu do obróbki.

Już idę wydać dwa koła aby zakupić program do amatorskiego robienia filmów, ugh.

RE: HelpTuba nowe playnext? - appareil - 03-11-2012 21:31

Quote:Już idę wydać dwa koła aby zakupić program do amatorskiego robienia filmów, ugh.
Bardziej chodzi o genialny pomysł. Nie masz pieniędzy na mikrofon za pięć baniek? Popraw jakość kupując program za dwa patyki!
Niby wersja trial jest, ale jak nazwa wskazuje, służy do testowania, nie produkcji.

RE: HelpTuba nowe playnext? - Elwood - 03-11-2012 22:19

Poradnik, jak założyć fanpage'a na facebooku? Serio? Nawet jeżeli ktoś rzeczywiście ma z tym problemy, to czemu miałby oglądać akurat ten film, skoro jest mnóstwo innych? No ok, rozumiem, że to ma być coś w stylu centrum z poradnikami, ale coś takiego i tak wydaje mi się głupotą.

https://www.youtube.com/watch?v=007VM8NZxkI&feature=youtube_gdata_player

Obym nie wykrakał.