Zagrajmy w...
Quasand- Koniec działalności - Printable Version

+- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl)
+-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Dyskusje (/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Thread: Quasand- Koniec działalności (/showthread.php?tid=488)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

RE: Quasand- Koniec działalności - Cavirion - 10-08-2011 16:05

Jak dla mnie, to już można nazwać hipokryzją...

RE: Quasand- Koniec działalności - Lavos - 10-08-2011 17:38

Jak każdy artysta, kiedy zaświeci się mu profitem, natychmiast znajduje wenę, a wszystko, co do zniknięcia zmusiło, od razu znika.

RE: Quasand- Koniec działalności - Cavirion - 10-08-2011 19:09

Sama prawda. Niestety...

@LavosCore
Będzie filmik o Quasandzie, czy tym razem będziesz się tylko przypatrywał? :)

RE: Quasand- Koniec działalności - Lavos - 10-08-2011 21:22

Hm, raczej bez filmiku. Ludzie, choć mało kulturalnie, to jednak wydają się średnio łykać rewelacje o powrocie Quasanda, zachęconego partnerem.

RE: Quasand- Koniec działalności - Cavirion - 10-08-2011 21:28

W sumie i bez twojej, nazwijmy to tak, interwencji powstanie wojna między zwolennikami Quas'a, a rozwścieczonymi byłymi fanami.

W sumie nie zdziwię się jak niedługo pojawi się kolejny film z najazdem na tych, co się na niego zdenerwowali. Teraz można się wszystkiego spodziewać.

RE: Quasand- Koniec działalności - punio7 - 10-08-2011 21:41

Widzowie od Minecrafta.

RE: Quasand- Koniec działalności - Lavos - 10-08-2011 21:42

Meh. Nie chodzi o wojnę. Chodzi o świadomość.

RE: Quasand- Koniec działalności - Cavirion - 10-08-2011 21:52

@LavosCore
Dobrałem do tego złe słowo, mój błąd.

To co na razie zobaczyłem, to brak(znowu nie wiem, czy dobrze to nazwę) odpowiedzialności za własne słowa - dwa tygodnie wystarczyły, by zmienił zdanie na temat swojego kanału i działalności jaką tam prowadził. Zapomniał też o tym, że obraził swoich widzów, których miał, nie ma co zaprzeczać, dość sporo. Widzowie jednak nie zapomnieli i mamy kolejną dramę na polskim YT. Dziwne, że zawsze musi to w jakiś sposób dotyczyć LP. Fatum, czy co? Może takie osoby się za to biorą? Nie żebym był od nich specjalnie lepszy, ale przynajmniej potrafię przyznać się do błędu.

RE: Quasand- Koniec działalności - Roofix - 10-08-2011 23:27

Widzicie, dramy mogą mieć swój przebieg bez udziału Lavosa ;)
O Quasandzie dowiedziałem się w tym temacie. Widać, szumne odchodzenie i równie szumny powrót są dalej nieodłączną częścią polskiej "sceny" LP. To już idzie w pastisz i autoparodię.

RE: Quasand- Koniec działalności - kaszub - 10-08-2011 23:56

Zauważyliście, że po "powrocie" spadło mu już grubo ponad 1000 widzów? A na koncie "artystycznym" też poleciało kilkadziesiąt. :D