Quasand- Koniec działalności - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Dyskusje (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Thread: Quasand- Koniec działalności (/showthread.php?tid=488) |
RE: Quasand- Koniec działalności - Cavirion - 10-08-2011 16:05 Jak dla mnie, to już można nazwać hipokryzją... RE: Quasand- Koniec działalności - Lavos - 10-08-2011 17:38 Jak każdy artysta, kiedy zaświeci się mu profitem, natychmiast znajduje wenę, a wszystko, co do zniknięcia zmusiło, od razu znika. RE: Quasand- Koniec działalności - Cavirion - 10-08-2011 19:09 Sama prawda. Niestety... @LavosCore Będzie filmik o Quasandzie, czy tym razem będziesz się tylko przypatrywał? :) RE: Quasand- Koniec działalności - Lavos - 10-08-2011 21:22 Hm, raczej bez filmiku. Ludzie, choć mało kulturalnie, to jednak wydają się średnio łykać rewelacje o powrocie Quasanda, zachęconego partnerem. RE: Quasand- Koniec działalności - Cavirion - 10-08-2011 21:28 W sumie i bez twojej, nazwijmy to tak, interwencji powstanie wojna między zwolennikami Quas'a, a rozwścieczonymi byłymi fanami. W sumie nie zdziwię się jak niedługo pojawi się kolejny film z najazdem na tych, co się na niego zdenerwowali. Teraz można się wszystkiego spodziewać. RE: Quasand- Koniec działalności - punio7 - 10-08-2011 21:41 Widzowie od Minecrafta. RE: Quasand- Koniec działalności - Lavos - 10-08-2011 21:42 Meh. Nie chodzi o wojnę. Chodzi o świadomość. RE: Quasand- Koniec działalności - Cavirion - 10-08-2011 21:52 @LavosCore Dobrałem do tego złe słowo, mój błąd. To co na razie zobaczyłem, to brak(znowu nie wiem, czy dobrze to nazwę) odpowiedzialności za własne słowa - dwa tygodnie wystarczyły, by zmienił zdanie na temat swojego kanału i działalności jaką tam prowadził. Zapomniał też o tym, że obraził swoich widzów, których miał, nie ma co zaprzeczać, dość sporo. Widzowie jednak nie zapomnieli i mamy kolejną dramę na polskim YT. Dziwne, że zawsze musi to w jakiś sposób dotyczyć LP. Fatum, czy co? Może takie osoby się za to biorą? Nie żebym był od nich specjalnie lepszy, ale przynajmniej potrafię przyznać się do błędu. RE: Quasand- Koniec działalności - Roofix - 10-08-2011 23:27 Widzicie, dramy mogą mieć swój przebieg bez udziału Lavosa ;) O Quasandzie dowiedziałem się w tym temacie. Widać, szumne odchodzenie i równie szumny powrót są dalej nieodłączną częścią polskiej "sceny" LP. To już idzie w pastisz i autoparodię. RE: Quasand- Koniec działalności - kaszub - 10-08-2011 23:56 Zauważyliście, że po "powrocie" spadło mu już grubo ponad 1000 widzów? A na koncie "artystycznym" też poleciało kilkadziesiąt. :D |