Banowa Inkwizycja - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Inne (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Forum: Hydepark (/forumdisplay.php?fid=9) +--- Thread: Banowa Inkwizycja (/showthread.php?tid=3237) |
RE: Banowa Inkwizycja - Elwood - 15-04-2013 14:28 To nie troll, to tylko Gurgie. Ten sam człowiek, który recenzował jadalne penisy. Jego nie da się jednoznacznie sklasyfikować :s Co do designu twojej wiki - napisy w jasnozielonym nie są zbyt czytelne, radziłbym ci to chociaż trochę przyciemnić. RE: Banowa Inkwizycja - kos2 - 15-04-2013 15:53 Wreszcie odnalazłem swą ścieżkę! Ave inkwizycja! Tyle razy zostałem zbanowany i nie umiałem spojrzeć w lustro ;-; teraz moje życie się odmieni! Znowu zawita w nim szczęście ;-; RE: Banowa Inkwizycja - Gurgman - 15-04-2013 16:34 Zbieramy dane by pamięć pozostała. Każda inkwizycja to potencjalna szansa na poszerzenie naszej działalności (dodatkowe oddziały do inkwizycjonowania). Poprawiamy też zachowania adminów i moderatorów, szkalując te złe. Przyciemniłem linki na wiki Elwoodzie. RE: Banowa Inkwizycja - 05mateo10 - 15-04-2013 16:41 Gurgo to nie troll. Dzięki niemu na kilku forach zapanował spokój i raj. RE: Banowa Inkwizycja - Infelicity - 15-04-2013 18:06 App, nie wspomniałeś o Plejmerze. RE: Banowa Inkwizycja - Wybielaczz - 15-04-2013 23:07 Da się przyzwyczaić do Gurgiego i jego trochę dziwnego poczucia humoru. No, przynajmniej oryginalnie mu to wyszło. ; P |