Koniec RockAlone2k? - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Dyskusje (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Thread: Koniec RockAlone2k? (/showthread.php?tid=492) |
RE: Koniec RockAlone2k? - Danioz - 12-07-2012 23:05 (12-07-2012 23:03 )Gimper Wrote:Quote:Według mojego zrodla ma dni gdzie zarabia ponad 1000 dolarów dziennie :>SocialBlade podaje fałszywe i zawyżone dane odnośnie zarobków. Do tego naprawdę duża kasa z livów :) Tym bardziej jeśli robi się je kilka razy dziennie i są dość długie. RE: Koniec RockAlone2k? - draggydonut - 12-07-2012 23:06 (12-07-2012 22:56 )RED Wrote:(12-07-2012 22:54 )Lads Wrote: Gimperr podeślij linka z tą wypowiedzią mi na PW jakbyś mógł żeby nie zaśmiecać tematu, albo wrzuć tu jak jak masz chwilę bo niestety nie widziałem tego filmiku:). http://pl.twitch.tv/rockalone/b/324530165 32:28 trochę mi zajęło znalezienie tego ;3 RE: Koniec RockAlone2k? - tornado - 12-07-2012 23:16 Jeśli dobrze zrozumiałem ludzie czepiają się Rocka o to w jaki sposób zyskał popularność. Nie wiem jak wam, ale mi totalnie zwisa czy wpisywał w tagach jakieś "sławne osoby" czy nie, czy brał udział w jakimś play nexcie, o którym pierwszy raz słyszę, czy nie. Dla mnie liczą się jego filmy, w które wkłada wiele pracy i są, moim zdaniem, bardzo profesjonalne. Miniaturki i krzykliwe tytuły w filmach to podstawa youtube i każdy kto jest ogarnięty tak robi. Główny bulwers, jak widzę, obraca się wokół jego zarobków, tego że plącze się w zeznaniach ile zarabia. Ja mu się nie dziwie że nie chce zdradzić ile ma z tego kasy, co to za moda by zaglądać człowiekowi do portfela? Rozumiem że zrobił sporo błędów, zwłaszcza ostatnimi czasy, ale czy to powód żeby od razu wyzywać go od oszustów, a i spotkałem się nawet z tym że od pedałów czy pedofilii? No powiedzcie, czy to nie jest chore? RE: Koniec RockAlone2k? - Gimper - 12-07-2012 23:17 (12-07-2012 23:16 )tornado Wrote: Jeśli dobrze zrozumiałem ludzie czepiają się Rocka o to w jaki sposób zyskał popularność. Nie wiem jak wam, ale mi totalnie zwisa czy wpisywał w tagach jakieś "sławne osoby" czy nie, czy brał udział w jakimś play nexcie, o którym pierwszy raz słyszę, czy nie. Dla mnie liczą się jego filmy, w które wkłada wiele pracy i są, moim zdaniem, bardzo profesjonalne.Źle zrozumiałeś, ludzie czepiają się Rocka o to, że kłamie. RE: Koniec RockAlone2k? - tornado - 12-07-2012 23:18 Napisałem. Miesza się w zeznaniach dotyczących jego zarobków. Myślę że nie powinno to nikogo interesować, to jego sprawa... RE: Koniec RockAlone2k? - Mrpati - 12-07-2012 23:18 Ale tu nie o zarobki chodzi, ty czytałeś ostatnie 2 strony, ale wcześniejszych to nie łaska już? RE: Koniec RockAlone2k? - tornado - 12-07-2012 23:24 Pobieżnie. Zauważyłem że zaczynacie się czepiać już wszystkiego. Przyparliście człowieka do muru. Ktoś zgłosił jego kilka filmów że nie ma do nich praw, w związku z czym zostały usunięte, a teraz bulwersujecie się że on sam zgłosił filmik w którym sam występuje i nagranie pochodzi z live'a... RE: Koniec RockAlone2k? - Mrpati - 12-07-2012 23:25 Dalej nie znasz sprawy, zgłosił gdyż uważał że tamten użytkownik ukradł mu film, co jest nie prawdą. RE: Koniec RockAlone2k? - kubn2 - 12-07-2012 23:25 (12-07-2012 23:16 )tornado Wrote: Miniaturki i krzykliwe tytuły w filmach to podstawa youtube i każdy kto jest ogarnięty tak robi. Wpisz na YT ray william johnson. Ma 5,5 mln subskrypcji, zdobył to w 3 lata (śr. 1,83mln rocznie gdy Rock 150k) osiągnął to 303 filmami (gdy rock prawie 4 krotnością tego) i nie widziałem u niego agresywnego tytułu czy miniaturki wszystko jest zawsze adekwatne to tego co tam znajdziemy. Jeżeli chcesz porównanie polskiej sceny YT to proszę Niekryty Krytyk tak samo. RE: Koniec RockAlone2k? - RED - 12-07-2012 23:26 (12-07-2012 23:24 )tornado Wrote: Pobieżnie. Zauważyłem że zaczynacie się czepiać już wszystkiego. Przyparliście człowieka do muru. Ktoś zgłosił jego kilka filmów że nie ma do nich praw, w związku z czym zostały usunięte, a teraz bulwersujecie się że on sam zgłosił filmik w którym sam występuje i nagranie pochodzi z live'a... a obejrzeć filmu na którym najpierw przedstawiony jest Rock mówiący, że nigdy nie wpisywał nicków znanych osób do tagów, gdzie za chwilę przytoczona jest jego rozmowa z Burakiem w której Rock przyznaje się do właśnie takich zagrywek- nie łaska było obejrzeć? |