Zagrajmy w...
Rojo i jego tarcza na allegro - Printable Version

+- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl)
+-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Dyskusje (/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Thread: Rojo i jego tarcza na allegro (/showthread.php?tid=2571)

Pages: 1 2 3 4 5

RE: Rojo i jego tarcza na allegro - ADominacja - 12-01-2013 22:48

(12-01-2013 22:22 )Argemen Wrote:  520 polskich złotych za tarczę nie spełniających wymagań do brania udziału w turniejach to cholernie dużo, zwłaszcza że tarcze z prawdziwego zdarzenia można przy odrobinie chęci zrobić za 150zł ;x
Żebym tylko mógł Cię palnąć. To tak jakbyś czepiał się idei koszulki z autografem ("tania koszulka na której ktoś nabazgrał pisakiem swoje imię, za takie pieniądze można dobre buty kupić").

RE: Rojo i jego tarcza na allegro - appareil - 12-01-2013 23:02

Quote:Zresztą widzieliście jego wymagania nie Junior I nie 0 komenntarzy, i z licytowania spełnini wymaga 2 osoby.
Swoją drogą, zawsze mnie zastanawiało, czy stawianie takich wymagań nie jest wbrew regulaminowi allegro? Są już przecież domyślnie nałożone obostrzenia na juniorów i niepotwierdzonych.

RE: Rojo i jego tarcza na allegro - fszeker - 13-01-2013 02:31

Ale dla wośp masz oddzielne allegro z innym regulaminem. Zobcz masz nawet nicki nie zakropkowane i wydaję mi się, że komenty z normalnego allegro się nie liczą. :/

Co do 520 to wydaje mi się cienko jak na przedmiot popularnego gościa na WOŚP... Szło lepiej w zeszłym rocku, jak jutjuberów nie było :P