Zagrajmy w...
Muzyka z gier - Printable Version

+- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl)
+-- Forum: Inne (/forumdisplay.php?fid=8)
+--- Forum: Muzyka (/forumdisplay.php?fid=13)
+--- Thread: Muzyka z gier (/showthread.php?tid=262)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: Muzyka z gier - ADominacja - 18-07-2011 14:51

U mnie na iPodzie goszczą niezmiennie: Devil May Cry 4, Crashday, Flatout:Ultimate Carnage, Total Overdose i Runaway.
Na kompie czycha jeszcze Fallout (każdy) i Beneath a Steel Sky.

RE: Muzyka z gier - Sabazios - 11-08-2011 13:44

@Adominacja, też chciałem napisać o Total Overdose. Ale na pewno królują: cała seria GTA, cała seria Tony Hawk's, cała seria NFS. Cud, miód i orzeszki jednym słowem.

Pozdrawiam, Sabazios.

RE: Muzyka z gier - appareil - 11-08-2011 13:50

Quote:cała seria GTA, cała seria Tony Hawk's, cała seria NFS
Tyle, że to nie jest muzyka z gier.

RE: Muzyka z gier - Terrarixum - 07-10-2011 13:08

Ja osobiście polecam wam 1 kawałek z Arcade'owej gry Konami "Violent Storm".
Kawałek z 3 poziomu gdzie bosem był Drigger. (Ci którzy w to grali pewnie go pamiętają ;))

http://www.youtube.com/watch?v=JXG7JKfpVak

Chociaż nie lubię takiego rodzaju muzyki, ta piosenka niesie ze sobą pewien sentyment (jakieś 300 zł lub więcej wydane na automatach) i fajnie się słucha. :)

RE: Muzyka z gier - Pilesiu - 29-12-2011 20:15

TES od morrowind

RE: Muzyka z gier - nehiro250 - 29-12-2011 20:47

Nie wiem czy był poruszany wątek ale seria Gothic1-3 Fable i Diablo II mają wspaniałe soundtracki;]

RE: Muzyka z gier - Kornik755 - 03-01-2012 14:07

Skyriiiiiiim, Bad Company 2: Vietnam, Wiesiek 1 i 2, i oczywiście Borderlands.

RE: Muzyka z gier - Blitz - 03-01-2012 15:48

Modern Warfare 2 [ Zimmer zrobił swoje ] , Elder Scrolls: Morrowind no i rzecz jasna Assasin's Creed 2

RE: Muzyka z gier - Ic3m4n2u - 26-01-2012 20:04

U mnie to prawie wszystko z całej serii NFS'a, Assassin's Creed 2 i Brotherhood. Oczywiście Flatout 2, Borderlands też. I nawet może głupio zabrzmi ale te dziwne kawałki z Minecraft'a nawet takie fajne są ale tylko jak gram (takie pasujące do tej kwadratowości jeśli mogę to tak określić :D)

RE: Muzyka z gier - Sttark - 03-02-2012 15:55

Co do muzyki to najbardziej lubię soundtrack z gothic'a I oraz II.Muzyka świetna ociekająca klimatem oraz nawiązaniem.Dodałbym jeszcze ścieżki dźwiękowe z wiedźmina I oraz II,choć w tym wypadku(zresztą nie tylko w tym)jedynka biję na głowę dwójkę.Z assassyna podobały mi się z 3,4 kawałki nie więcej.Hm..TES IV miał tak samo parę kawałków które do mnie trafiły nie więcej,zaś Skyrim ma świetny soundtrack choć wolę ten z Morrowind'a bardziej mi pasuje do motywów gothic'a.

Mój ulubiony;)