Opinie o kanałach- temat zbiorczy - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Dyskusje (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Thread: Opinie o kanałach- temat zbiorczy (/showthread.php?tid=694) |
RE: Opinie o kanałach- temat zbiorczy - OneDgTv - 04-12-2011 11:47 Dzięki za ocenę ;) Z tymi czarnymi paskami już chyba dałem sobie radę, więc w następnych odcinkach tego już nie będzie. No właśnie gorzej z tym dźwiękiem, bo jako że z głośnością jeszcze kombinujemy, to niestety jak narazie co do mikrofonów tu mamy mały problem, bo z kolegą niestety mamy inne wydatki, ale w najbliższej przyszłości postaramy się zakupić sprzęt bardziej profesjonalny ; p RE: Opinie o kanałach- temat zbiorczy - Flothar - 07-12-2011 20:42 Panowie potrzebna ocena co robię źle a co dobrze. RE: Opinie o kanałach- temat zbiorczy - nehiro250 - 07-12-2011 23:37 1.Dobrze że są nowe gry 2.Zwiększ dźwięk z gry trochę 3.Więcej życia w komentarzu Na początek jest super;] RE: Opinie o kanałach- temat zbiorczy - FooRmaN - 08-12-2011 13:02 Napiszcie proszę co mogę poprawic w sposobie prowadzenia moich let's play'i. Jestem ciekaw tez Waszych opinii o moim kanale :) z tego tez powodu zapraszam na mój kanał. @Flothar + Fajny kanał + Filmiki dobrej jakości + Nie Lamisz ;D - Troche żywiej stary :D RE: Opinie o kanałach- temat zbiorczy - kaszub - 12-12-2011 21:01 Nie wiem czy zauważyliście, ale Temat ten coraz bardziej zaczyna przypominać pewną formę reklamy kanałów. Jeśli jesteś początkującym komentatorem, to ten temat jest właśnie dla Ciebie. Podeślij swój (najlepiej pierwszy i JEDEN) filmik i na podstawie tego, można ocenić materiał. Jeśli skutecznie zostaną wytknięte błędy, to kolejne odcinki ZW będą lepsze. Chyba taka jest idea tego tematu, nie? Proszę o podporządkowanie się do tej sugestii. RE: Opinie o kanałach- temat zbiorczy - BumblleHead - 13-12-2011 09:54 A więc mój drugi filmik (na moim drugim kanale, pierwszy porzuciłem z powodu problemów z prawami autorskimi). Co należy poprawić? Wiem, że nie mam głosu radiowego, ale czy jest znośny? RE: Opinie o kanałach- temat zbiorczy - FooRmaN - 14-12-2011 23:15 @Kaszubiak Witam, Nie wiem czy czepiasz się mojej wypowiedzi czy też nie. Bynajmniej chciałbym podkreślić iż napisałem że proszę o opinię o moim kanale, głównie chodzi mi w tym co mogę poprawić, co dodać itp. A co do filmików, chciałem oszczędzić ludziom niepotrzebnego wchodzenia na mój kanał, i przybliżyć kilka moich filmików, by pokazać zmiany wraz z kolejnymi filmikami. Więc jeśli to jest złe to oczywiście zedytuje post i zrobię to jak Nakazujesz. Ale poprostu chciałem ułatwić możliwość oceny moich postępów. Pozdrawiam FooRmaN. RE: Opinie o kanałach- temat zbiorczy - soldar200 - 15-12-2011 16:02 //skoro masz już swój temat w waszych kanałach to tutaj nie musisz pisać Próbka moich filmików, do waszej oceny i krytyki. RE: Opinie o kanałach- temat zbiorczy - kaszub - 15-12-2011 22:23 (14-12-2011 23:15 )FooRmaN Wrote: @Kaszubiak Chodzi mi o to, że mając do pomocy To i To, pytania dotyczące kwestii technicznych można całkowicie sobie darować. Jedynie co możemy ocenić, to sam sposób komentowania, a do tego wystarczy (tak myślę) jeden filmik. To samo się tyczy kolegi wyżej. :) Czyli podtrzymuję dane wcześniej słowo. RE: Opinie o kanałach- temat zbiorczy - soldar200 - 15-12-2011 22:36 Ja wrzuciłem tyle filmów bo są na swój sposób różne od siebie, są tam letsplaye, oraz pojedyńcze gameplaye, i byłem ciekaw co wg oglądających mi lepiej wychodzi. |