Zagrajmy w...
Smite - LoL z trzeciej osoby! - Printable Version

+- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl)
+-- Forum: GRY (/forumdisplay.php?fid=14)
+--- Forum: Gry (/forumdisplay.php?fid=15)
+--- Thread: Smite - LoL z trzeciej osoby! (/showthread.php?tid=1446)

Pages: 1 2 3

Smite - LoL z trzeciej osoby! - Rabus - 08-07-2012 05:39

Smite to nowa gra studia Hi-Rez studios, która tyle co nowego wprowadza to widok z trzeciej perspektywy. Może i brzmi banalnie, ale ta zmiana pozycji kamery potrafi zadecydować o tym czy zdobędziemy killa, nie to co w lolu, gdzie widzimy wszystko dookoła. No i te ganki, gdzie przeciwnik dosłownie stoi za rogiem czekając na nas kiedy my nie widzimy go na mapie :P

Poza tym, większość przedmiotów to odpowiedniki z LoLa i doty, zaś Bogowie to ikony Bogów danych panteonów - w Smite mamy Bogów z Grecji, mamy Bogów i bóstwa hinduskie czy nordyckie. Gra naprawdę warta polecenia :)

Oficjalna strona: http://smitegame.com
Polski Fansite Smite: http://smite.pl/

Potrzebujecie klucza do smite? Nic prostszego, wystarczy zapoznać się z tym tematem, kluczy mamy full prosto od hi-rez z którymi współpracujemy (przy okazji, grałem z jednym, HiRezBart to niezły feeder, bynajmniej jako Hel :P)

Klucze Smite - Klik!

RE: Smite - LoL z trzeciej perspektywy! - Infelicity - 08-07-2012 07:31

Powiedzcie mi proszę, jakie wrażenia z gry. Bo dorwałem się do kluczy już dawno, także moje 2 klucze dawno rozdane, ale nie wiem czy opłaca się zaciągać te kilka giga danych, w nadziei, że gra pójdzie na moim co, jak co, ale nie najnowszym komputerze. Widziałem tam sporo nagrań z tejże gry, chociażby Gimpera, ale nadal nie jestem aż tak bardzo przekonany.

Aha, temat powinien nazywać się "Smite - DotA z perspektywy trzeciej osoby", tak bajdałej.

RE: Smite - LoL z trzeciej perspektywy! - ogm - 08-07-2012 19:30

Gra jest fajna. Dowiedziałem się o niej dość dawno. Od razu spodobała mi się koncepcja. Możliwe, że przez znudzenie Lol'em czy DOTA'ą 2. Jedyne co mi nie pasuje to właśnie ganki gdy mamy ograniczone pole widzenia. To może być problemem, choć na razie gracze sobie radzą.

RE: Smite - LoL z trzeciej perspektywy! - Wan1Mas - 08-07-2012 19:33

Balans postaci "magów" to żart sam w sobie :) Zeus z szalonym Early Gamem lub Anubis który na 5 levelu może zamknąć praktycznie każdego (nawet tanka) na jedno combo ftw.

RE: Smite - LoL z trzeciej perspektywy! - Rabus - 09-07-2012 10:14

(08-07-2012 19:33 )Wan1Mas Wrote:  Balans postaci "magów" to żart sam w sobie :) Zeus z szalonym Early Gamem lub Anubis który na 5 levelu może zamknąć praktycznie każdego (nawet tanka) na jedno combo ftw.

Żartujesz, prawda? Kupujesz aegisa i Anubisa ulti jest bezużyteczne. Kupujesz beadsy i nie może Cię zestunować. A Zeus? Nie stoisz w jego ulti - nie giniesz, możesz np kupić sprint.. Jak masz refleks to nawet można uniknąć przyciągnięcia arachne odpalając w odpowiedniej chwili beadsy.

Nie rozumiem jednej rzeczy - 90% graczy w ogóle nie korzysta z zakładki abilities, kupują same itemy, a potem narzekają, że championi są tacy op..

RE: Smite - LoL z trzeciej perspektywy! - Infelicity - 09-07-2012 10:29

Ponawiam pytanie - jakie wrażenia z gry? Sporo błędów w tej becie?

RE: Smite - LoL z trzeciej perspektywy! - ogm - 09-07-2012 11:53

Ja jestem pozytywnie nastawiony do tej produkcji. Ja osobiście na żadne błędy nie trafiłem, ale słyszałem, że są :(

RE: Smite - LoL z trzeciej perspektywy! - Gimper - 09-07-2012 12:27

Jedyne co leży na całej linii to system chatu i friendsów, reszta jest naprawdę ok, poza nielicznymi bugami które czasem trafiają się w czasie rozgrywki.

RE: Smite - LoL z trzeciej osoby! - Gik - 09-07-2012 20:39

A jak tam aspekt Pay2Win, drogie dzieci LoL-a?

RE: Smite - LoL z trzeciej osoby! - Infelicity - 09-07-2012 21:02

[spoiler='Wiadomość dla Gika']Tak wprowadzając mały offtopic, to chciałbym Ci pogratulować pięknego modela na awatarze.[/spoiler]