Zagrajmy w...
Gry, z których jest wstyd robić zagrajmy. - Printable Version

+- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl)
+-- Forum: GRY (/forumdisplay.php?fid=14)
+--- Forum: Gry (/forumdisplay.php?fid=15)
+--- Thread: Gry, z których jest wstyd robić zagrajmy. (/showthread.php?tid=162)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Gry, z których jest wstyd robić zagrajmy. - Gik - 20-03-2011 17:06

Call of Duty:byle która część. Biorąc pod uwagę fakt, że ta seria to niesamowita telenowela nie potrafiąca zaoferować graczowi nic innego oprócz nachalnych skryptów i nudnej, przekombinowanej fabuły, jestem wielce zdziwiony popularnością gier z tej serii wśród zagrajmerów. Najnowszy Black Ops został już ukończony przez co najmniej 4 zagrajmerów. Call of Duty powoli staje się Tibią naszych czasów - podniecają się nią tylko słit trzynastki.

Battlefield Bad Company 2 - To, co można by powiedzieć o tej grze, zostało już powiedziane. Przez kilkunastu zagrajmerów, których większości wypocin najprawdopodobniej nikt nie obejrzy. Ciekawy jest fakt, że nikt w swoich zagrajmy nie porównuje Bad Company 2 do swojej poprzedniczki. Czyżby nikt w nią nie grał?

Mafia 2 - tragiczna optymalizacja = pokaz slajdów u większości zagrajmerów i brak ciekawych tematów do omawiania podczas podróży po mieście. U play u fail.

Metin 2 - jeżeli grasz w tą grę, to nawet nie chcę cię znać.

Tibia - robienie zagrajmy w z Tibii było zabawne jakiś rok temu.

Minecraft - w dupie mam wasze zamki.

A jakie są wasze typy?

RE: Gry, z których jest wstyd robić zagrajmy. - punio7 - 20-03-2011 17:29

Portal, Gothic 1-2, Half Life 2 (i wszystkie epizody), Dragon Age 1-2, Amnesia, Penumbra, Resident Evli 1-5, Dead Space 1-2.

Wszędzie mniej więcej taki sam opis: było już na wszystkie możliwe sposoby.

@Roman, tak Penumbra, rzeczywiście. Mój błąd.

RE: Gry, z których jest wstyd robić zagrajmy. - RomanPL79 - 20-03-2011 19:26

Hmmm, pomyślmy. Na pewno CoD (no, może oprócz 1 części, bo nie byłą jeszcze tak przegięta), gry MMO, minecraft (za dużo już tego -_-), Portal oraz najnowsze gry, bo psują ludziom "niespodzianki" :/

@punio7 Nie pisze się czasem penumbra?

RE: Gry, z których jest wstyd robić zagrajmy. - punio7 - 20-03-2011 20:43

Zapomniałem o Assasins Creed (wszystkie części).

RE: Gry, z których jest wstyd robić zagrajmy. - Wilkozak - 16-04-2011 12:51

Na pewno Call of Duty... No, chociaż 1 i 2 jeszcze można tolerować, bo coś sobą oferowało i nie ma aż tylu Let's Play. Minecraft - co, wchodzę na jakiś kanał to widzę z tej gry Zagrajmy. Assasins Creed(czy, jak to ma), jak dla mnie wielkie przereklamowane gówno, a ma dużo filmików. Gothic, w sumie też. Choć tu można, trochę urozmaicić i grać inną frakcją. No i to chyba tyle...

RE: Gry, z których jest wstyd robić zagrajmy. - Vino380 - 27-04-2011 02:08

Amnesia jest ich chyba ze 3 a penumbr nie do naliczenia i gry sportowe niedawno natrafiłem na fifa 11 nie łapię po co coś takiego robić jak chce mecz to tv włączam.

RE: Gry, z których jest wstyd robić zagrajmy. - TaboretPL - 27-04-2011 21:42

Przede wszystkim Minecraft! Już można ocipieć z tą grą bo na co 3 kanale jest prezentowana. Nigdy w nią nie grałem a przez takie męczenie ciągle tymi klockami już poważnie odstraszyło mnie od tej gry ;p
Half life 2 i 1 - mimo że zamierzałem jego zrobić jako pierwsze zagrajmy to zrezygnowałem bo widząc ilu ludzi to już zrobiło stwierdziłem że to nie będzie nic oryginalnego

RE: Gry, z których jest wstyd robić zagrajmy. - Kern3l - 29-04-2011 01:47

Według mnie haniebne mogą być jednie motywy robienia "Zagrajmy" z popularnych gier, a nie sama czynność.

"Gram w to, bo lubię!" [Image: thumbsup.gif]
"Gram w to, bo popularne, więc będą oglądać!" [Image: thumbsdown.gif]

RE: Gry, z których jest wstyd robić zagrajmy. - Finczi - 02-05-2011 16:18

Gothic(saga) i Wiedźmin. Troche już tego jest na kanałach. Do Call of duty osobiście nic nie mam. Lubie FPS'y :D

RE: Gry, z których jest wstyd robić zagrajmy. - MrZupapl - 02-05-2011 16:23

Wg mnie z niczego. Nawet robienie zagrajmy z gier już 'oklepanych' nie jest wstydem.
Co innego robić walkthrough, gdy już jest z danej gry zrobionych z 2 - 3.
W LP chodzi też o samego Zagrajmera. Jego uczucia, dowcip, usposobienie, nawet głos czynią każdą serię inną od serii kolegi po fachu (pod warunkiem, że potrafi się ciekawie przeprowadzić widza przez daną grę).