Remiq LIVE na twitch.tv - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Departament streamów wszelakich (/forumdisplay.php?fid=27) +--- Thread: Remiq LIVE na twitch.tv (/showthread.php?tid=2570) |
Remiq LIVE na twitch.tv - Remiqo - 31-12-2012 02:50 Zapraszam serdecznie całą społeczność do odwiedzenia mojego live streama na twitchu. Na livach można oglądnąć rozgrywke na żywo z różnych ciekawych gier (czy to premierowych/najnowszych czy też starszych a interesujących i popularnych). Oferujemy przyjemną i zabawną atmosfere, rozmowy na chacie, odpowiadanie na pytania i granie z widzami. Poszukuje również moderatorów chatu i prosze o zgłoszenie się do mnie na twitcha w postaci wiadomości prywatnej (nick: Remiqo). Streamujemy przeważnie wieczorami i pózno w nocy ale bardzo często można trafić na liva o każdej porze dnia. Informacje o planowanych streamach wstawiam na twitchowego facebooka. Linki podaje tutaj: www.twitch.tv/remiqo i również zapraszam do lajkowania facebooka twitchowego: www.facebook.com/remiqo . Tak że jeżeli chcecie zobaczyć rozgrywke na żywo to zapraszam do mnie... Ostatnio gry które przechodzimy regularnie to The Elder Scrolls V: Skyrim i Far Cry 3. |