Zagrajmy w...
[16+] Devil May Cry 3 (20 odcinków) - Printable Version

+- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl)
+-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Wasze zagrajmy (dział moderowany) (/forumdisplay.php?fid=25)
+--- Thread: [16+] Devil May Cry 3 (20 odcinków) (/showthread.php?tid=3381)

[16+] Devil May Cry 3 (20 odcinków) - Hawkins006 - 25-06-2013 17:10

Część filmów z serii objęta jest programem generowania przychodów.
Tutaj możesz pobrać adblocka

Kolejna odsłona znanej serii, w której wcielamy się w postać pogromcy demonów Dantego. W Devil May Cry 3 poznajemy go jako młodzieńca, który toczy zawzięty bój ze swoim złym bratem bliźniakiem, który w raz ze swoim sługą chcą zawładnąć ogromną mocą swego zmarłego ojca i zapanować nad światem. Oczywiście naszym zadaniem jest powstrzymanie go.

Link do Playlisty:
http://www.youtube.com/playlist?list=PLllf3-0mym37c0-0WPRtCLptcEPUVvdMm

Gramy na konsoli Playstation 2

RE: [16+] Devil May Cry 3 (20 odcinków) - Lugia007 - 05-08-2013 01:01

Po pierwszym odcinku jedna rada: nie gadaj tyle ogólnie o grze w przerywnikach (tutaj w cutscenkach pierwszej misji), albo co się nie dzieje w cutscence tyle, bo to naprawde przeszkadza. Daj się też trochę wczuć w klimat.
Chodzi mi o teksty np. typu "No chociaż pizza się uratowała. Albo nie... albo", c'mon

RE: [16+] Devil May Cry 3 (20 odcinków) - The Rock PL - 05-08-2013 01:49

(05-08-2013 01:01 )Lugia007 Wrote:  Po pierwszym odcinku jedna rada: nie gadaj tyle ogólnie o grze w przerywnikach (tutaj w cutscenkach pierwszej misji), albo co się nie dzieje w cutscence tyle, bo to naprawde przeszkadza. Daj się też trochę wczuć w klimat.
Chodzi mi o teksty np. typu "No chociaż pizza się uratowała. Albo nie... albo", c'mon

Odmienne zdanie mi to zupełnie nie przeszkadzało są gusta i guściki. Lubie słuchać ponadto nie lubię oglądać bez pogaduszek jakichkolwiek. A może jestem za stary....i lubię pogadanki non toper;) Jedynie co mnie denerwuje to znajome intro ps2.

RE: [16+] Devil May Cry 3 (20 odcinków) - Hawkins006 - 05-08-2013 09:52

@Lugia007 Czasem gadam więcej, czasem mniej w tych cutscenkach. Ale za długo nie mogę milczeć, bo mi nagranie głosu przerwie :)

@The Rock PL Intra z konsol daje tylko na pierwszym filmie z danej gry

RE: [16+] Devil May Cry 3 (20 odcinków) - Tectologic - 05-08-2013 10:48

Troszeczkę drażniące jest te napieprzanie w pada.
Chyba lecisz w taktykę "Im szybciej mówisz tym lepiej" albo po prostu taki jest Twój styl. Nie wnikam :>

Czym nagrywałeś obraz? Czymś bardziej zaawansowanym czy coś pokroju EasyCap?

RE: [16+] Devil May Cry 3 (20 odcinków) - Hawkins006 - 05-08-2013 17:58

(05-08-2013 10:48 )Tectologic Wrote:  Troszeczkę drażniące jest te napieprzanie w pada.
Chyba lecisz w taktykę "Im szybciej mówisz tym lepiej" albo po prostu taki jest Twój styl. Nie wnikam :>

Czym nagrywałeś obraz? Czymś bardziej zaawansowanym czy coś pokroju EasyCap?

Pada słychać, bo mam bardzo czuły mikrofon, momentami nawet słychać cichutki szum konsoli czy komputera. Jak wspomniałem wcześniej, nie mogę za długo milczeć, bo mi nagranie przerwie

Nagrywam nagrywarką AverMedia Dark Crystal HD Capture Station, obraz puszczam kablem komponent (480i).