Zagrajmy w...
[10+] Crash of The Titans (20 odcinków) - Printable Version

+- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl)
+-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Wasze zagrajmy (dział moderowany) (/forumdisplay.php?fid=25)
+--- Thread: [10+] Crash of The Titans (20 odcinków) (/showthread.php?tid=3397)

[10+] Crash of The Titans (20 odcinków) - Hawkins006 - 03-07-2013 18:56

Część filmów z serii objęta jest programem generowania przychodów.
Tutaj możesz pobrać adblocka

Gra Crash of The Titans jest przedostatnim tytułem z serii Crash Bandicoot. W grze wcielamy się postać sympatycznego Crash'a i ruszamy w pogoń za złym Doktorem Cortexem, który porwał naszą siostrę. Jak się okaże, to jednak nie on będzie tym najgorszym....
W grze czekać nas będzie cała masa ciekawych miejsc z rozmaitymi przeszkodami i mutantami. Ta część dodatkowo daje całkiem sporo nowych możliwości dla Crahs'a.

Link do Playlisty:
http://www.youtube.com/playlist?list=PLllf3-0mym36j6jtDmTX3zgiEXTKSbFso

Gramy na konsoli XBOX360

RE: [10+] Crash of The Titans (20 odcinków) - Lugia007 - 31-08-2013 03:08

Wrażenia po pierwszym odcinku:
Najgorzej jest u ciebie z komentarzem podczas walki, bo często się słyszy np. "walczy, walczmy" albo "ołjeee" i tym podobne.
Ale na razie bez większych zarzutów.

Lol, Greg Eagles jako narrator.

RE: [10+] Crash of The Titans (20 odcinków) - appareil - 01-09-2013 00:45

Masz przegenialny, miły dla ucha głos, ale nie wtedy gdy go modulujesz na modłę CDD czy jak mu tam było. Nie brzmi to dobrze, nazbyt infantylnie i przedramatyzowanie.

Mam wrażenie, że jesteś strasznie podenerwowany nagrywaniem i plączesz się w myślach.

Parę błędów merytorycznych - Coco jest siostrą Crasha, nie przyjaciółką (i tak, jest mi wstyd, że wiem takie rzeczy).

RE: [10+] Crash of The Titans (20 odcinków) - Hawkins006 - 01-09-2013 11:08

@up
Wiele osób mówi mi, że mam podobny głos do tego CDD...

Zawsze przy pierwszym filmie z nowej gry lekko się stresuje.

A co do błędów, to wynikają one ze słabej znajomości serii Crash (grałem tylko 3 ostatnie tytuły z serii i pierwszy). Po za tym w napisach się poprawiłem

RE: [10+] Crash of The Titans (20 odcinków) - appareil - 01-09-2013 22:48

Quote:Wiele osób mówi mi, że mam podobny głos do tego CDD...
Nie, nie masz. CDD ma jeden z najgorszych głosów do zagrajmy, "wdziera się" w ucho i kontrastuje z filmem.

Twój jest dobry, ale masz tę samą manierę mówienia, przesadnej ekscytacji i modulacji.

RE: [10+] Crash of The Titans (20 odcinków) - Dampata - 26-11-2013 18:45

Naprawdę spore uznanie, super się to ogląda :)

Cieszę się, że podobają ci się filmy autora tematu, ale nie musisz w tym celu pisać postów bez jakiejkolwiek treści. +10% - appareil