MegaZajka zaczyna nagrywać Vlogi... - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Aktualności (/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: MegaZajka zaczyna nagrywać Vlogi... (/showthread.php?tid=340) |
MegaZajka zaczyna nagrywać Vlogi... - Gik - 14-06-2011 20:51 ...w których to jak dotąd poruszył dwie bardzo ważne kwestie społeczno - ekonomiczne: bezrobocie oraz podziały międzyludzkie. MegaZajka to - jakby nie patrzeć - dość popularny zagrajmer, tak więc oczywiście ma prawo się spodziewać, że jego przekaz dotrze do dość szerokiego grona publiczności. Kto wie, może wyrośnie na kolejnego wychowawcę narodu, niczym BrzydkiBurak? Czas pokaże. A w międzyczasie - co sądzicie o jego vlogach? Jak myślicie, jaka jest przyczyna ich powstawania? Czy zgadzacie się z poglądami zawartymi w tych filmach? RE: MegaZajka zaczyna nagrywać Vlogi... - MrZupapl - 14-06-2011 20:57 Przyczyna powstania? Facet myśli, że ma coś ciekawego do powiedzenia. Ćwierkanie w tle raczej mi przeszkadza. Z tym internetem to pojechał. W UP można korzystać z komputerów. @Gik, jestem z CB dumny! Taki neutralny temat, bez pasywnej agresji:D RE: MegaZajka zaczyna nagrywać Vlogi... - Lavos - 14-06-2011 22:11 Oglądam to i szczerze nie pojmuję o czym ten człowiek do mnie rozmawia. Odpaliłem pierwszy filmik i wysłuchałem narzekania kogoś, kto ma pechowego kumpla. I dlatego system jest zły, Polska jest zła, bla, bla, bla. Czemu ma mnie obchodzić jakiś bezrobotny koleś? Takich historii jest przecież cała masa, mogę w nich przebierać jak wulęgałkach. Ten vlog nie wnosi nic konstruktywnego. Ot, narzekanie. Drugi vlog wprowadził mnie w stan kompletnej konfuzji. Podziały społeczne, a gada o pieniądzach, znieczulicy i standardzie życia. Bez płynnego przechodzenia przez tematy. Taki wolny strumień myśli, którzy mniej uczeni nazywają potocznie laniem wody. Ogólne wrażenia? Nic nowego od czasów bełkotu o bohaterach. Znów niekonstruktywne narzekanie, często bez sensu. Boring. PS. Gik, lepiej pisać własnym stylem, bo ma pazur. RE: MegaZajka zaczyna nagrywać Vlogi... - Dembalak - 15-06-2011 00:02 Ja od siebie dodam, że vlogi to on juz kiedyś nakręcił, chyba nawet 5, ale z niewiadomego mi powodu je usunął. RE: MegaZajka zaczyna nagrywać Vlogi... - Roofix - 15-06-2011 00:17 Tak jak z 800 pozostałych filmików z serii "Zagrajmy w..." RE: MegaZajka zaczyna nagrywać Vlogi... - Mide - 15-06-2011 08:17 To po jaką cholerę on to robi skoro potem usuwa? Polska, dziwny kraj. RE: MegaZajka zaczyna nagrywać Vlogi... - Sworson - 15-06-2011 09:13 Bo przeszedł załamanie nerwowe i załamany usunął wszystkie filmy, kończąc swoją działalność. A po dniu ją wznowił i jak nowo narodzony, zaczął wrzucać filmiki. RE: MegaZajka zaczyna nagrywać Vlogi... - punio7 - 15-06-2011 09:13 Skomentowałbym ten temat ale naprawdę nie chciało mi się marnować czasu na oglądanie czegoś tylko po to by na to potem narzekać. RE: MegaZajka zaczyna nagrywać Vlogi... - CTSG - 15-06-2011 09:23 Fajnie jest być opiniotwórczym, a jak ma się grono widzów, to często się takim jest mimowolnie. Nie każdy potrafi ciekawie gadać, ale wielu próbuje. Mnie kolega MegaZajka swoimi video blogami nie przekonuje, ale po raz kolejny będę twierdził, że jeśli ten dział jego twórczości znajduje odbiorców i jeśli on sam ma jakąś przyjemność z robienia tego, to nie widzę w tym najmniejszego problemu. Zainteresowani będą oglądać, niezainteresowani będą omijać, haters gonna hate. A Gik'owi faktycznie należy się nagroda za neutralny ton tego newsa. ;] RE: MegaZajka zaczyna nagrywać Vlogi... - Lavos - 15-06-2011 09:29 @up Możesz nie prezentować uproszczonego toku rozumowania w stylu 'haters gonna hate'? To ma się nijak do sytuacji. |