Zagrajmy w...
[+16] Blades of Time (10 odcinków) - Printable Version

+- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl)
+-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Wasze zagrajmy (dział moderowany) (/forumdisplay.php?fid=25)
+--- Thread: [+16] Blades of Time (10 odcinków) (/showthread.php?tid=3409)

Blades of Time (10 odcinków) - McSayerPL - 15-07-2013 03:18

Blades of Time okazało się bardzo krótką grą, ale wydaje mi się, że gdyby byla dłuższa, to nawet największego desperata by znudziła. Cała gra opiera się na jednym: walce. Jest bardzo płynna, walczy się przyjemnie. Niestety, gra ma też dużo minusów, jednymi z nich są bezsensowna fabuła (Ayumi wpada, szuka skarbu, skarbu nie ma i chce się stąd wydostać) oraz masa błędów, co widać w jednym z odcinków, gdy bodajże wykonując dash w stronę przeciwnika... ayumi spada w otchłań. Nie jest to gra dla każualowców, wymaga ona dużo od niedoświadczonego gracza, jest trudna, a sama Ayumi jest bardzo kruchą postacią. Grę przechodziłem po raz drugi, więc mogłem czegoś zapomnieć zrobić.
Link do playlisty: http://www.youtube.com/playlist?list=PLQknLDQwE6twCJKykG5uoBAYUCXn7_FEy

RE: Blades of Time (10 odcinków) - Lugia007 - 02-09-2013 21:50

Pierwsze wrażenia:
Obejrzałam tylko koło 11 minut 1 odcinka, bo... stwierdziłeś, że nie będziesz czytał notatek, bo są "za długie", serio. Jakbyś chociaż krótko powiedział co było w tej notatce napisane... nie, lepiej było przejść do kolejnej przemilczanej walki.
Jak coś nie coś próbowałeś wytłumaczyć co jest do czego wcześniej, tak o fabule prawie słowem nie wspomniałeś. Tyle co się dowiedziałam to z tematu tutaj i z napisów w grze.
Mogę pochwalić, że nie gadałeś podczas dialogów i cutscenek.

RE: Blades of Time (10 odcinków) - McSayerPL - 19-09-2013 17:24

Poprawki nie przyjdą w takim razie od razu, ale postaram się. Podczas walk niczego nie mówiłem z oczywistego powodu - nie słychać mnie wśród jej odgłosów. Akurat kończę kolejne zagrajmy w, więc od następnej serii mam nadzieję, że będę pamiętał....