Zagrajmy w...
[+12] [na ślepo] Left4Mario [Left4Dead 2](3 odcinki) - Printable Version

+- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl)
+-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Wasze zagrajmy (dział moderowany) (/forumdisplay.php?fid=25)
+--- Thread: [+12] [na ślepo] Left4Mario [Left4Dead 2](3 odcinki) (/showthread.php?tid=3413)

[na ślepo] Left4Mario [Left4Dead 2](3 odcinki) - Mankom - 16-07-2013 18:27

Podążając za radami z poprzedniej serii z L4D, nagrałem kolejną (razem z K4MIL'em). Na co padło tym razem? Na Left4Mario.

playlista: https://www.youtube.com/watch?v=IXMK6xVhMIY&list=PLdJXhQhgUMhYvkyUBiUY7YpITZzLeB2wz

RE: [na ślepo] Left4Mario [Left4Dead 2](3 odcinki) - Tectologic - 17-08-2013 18:23

Brak mutacji współgracza zwiększył "przyjemność" z oglądania.
Pisanie na steamie w czasie nagrywania? - Super!
Twój koleżka jest za głośno względem Ciebie i gry.
Na swoim filmie to Ty powinieneś komentować, nie kolega. Tak czy siak. Komentarze leżą. Paplanie od rzeczy, by zapchać jakoś film.

RE: [na ślepo] Left4Mario [Left4Dead 2](3 odcinki) - Lugia007 - 17-08-2013 20:59

(17-08-2013 18:23 )Tectologic Wrote:  Brak mutacji współgracza zwiększył "przyjemność" z oglądania.
Pisanie na steamie w czasie nagrywania? - Super!
Twój koleżka jest za głośno względem Ciebie i gry.
Na swoim filmie to Ty powinieneś komentować, nie kolega. Tak czy siak. Komentarze leżą. Paplanie od rzeczy, by zapchać jakoś film.

Widzę, że się uczysz ;)

RE: [na ślepo] Left4Mario [Left4Dead 2](3 odcinki) - Mankom - 17-09-2013 14:51

@2up
"Brak mutacji współgracza zwiększył "przyjemność" z oglądania."
Nikt nie ma wpływu na to, kiedy ma mutacje i nie widzę przeciwności, aby nagrywać bez niej (szczególnie dlatego, że Jego głos nie jest aż tak denerwujący)

"Pisanie na steamie w czasie nagrywania? - Super!"
Odpisałem 2 razy, trwało to 2 sekundy, w następnych odcinkach tego nie było.

"Twój koleżka jest za głośno względem Ciebie i gry."
Z tym mogę się zgodzić, aczkolwiek na słuchawkach jest w miarę dobrze.

"Na swoim filmie to Ty powinieneś komentować, nie kolega. Tak czy siak. Komentarze leżą. Paplanie od rzeczy, by zapchać jakoś film. "
Komentujemy to, co widzimy i robimy, mamy nagrywając grę czytać wiersze?

To tyle, co mam Ci do powiedzenia ;) Pis, joł.

RE: [na ślepo] Left4Mario [Left4Dead 2](3 odcinki) - Tectologic - 17-09-2013 15:10

Quote:Nikt nie ma wpływu na to, kiedy ma mutacje
Jest na to rada. Wystarczy się nie pchać na youtube zanim się tej mutacji nie przejdzie. So simple!

Quote:szczególnie dlatego, że Jego głos nie jest aż tak denerwujący
Widocznie tylko dla Ciebie nie jest.

Quote:aczkolwiek na słuchawkach jest w miarę dobrze
Używałem do tego słuchawek i nie jest "w miarę dobrze".

Quote:Odpisałem 2 razy, trwało to 2 sekundy
No comment...

Quote:Komentujemy to, co widzimy i robimy
To co WIDZIMY i ROBIMY, czyli totalne dno. Jestem niewidomy, że musisz mówić mi co się dzieje na ekranie? Komentarz powinien być ciekawy, kreatywny lub chociaż zabawny. Nie potrzebuję opisu czegoś, co sam potrafię dostrzec.

Nie sprzeczaj się tylko postaraj się poprawić to, co faktycznie wymaga poprawy. Oczywiście, jeżeli w ogóle zależy Ci na tym, żeby Twoje filmy były zdatne do oglądania. W przeciwnym wypadku rób co chcesz. "Pis, joł"

RE: [na ślepo] Left4Mario [Left4Dead 2](3 odcinki) - Mankom - 26-09-2013 18:42

Quote:Używałem do tego słuchawek i nie jest "w miarę dobrze".
R ly? Mogę Ci zrobić listę napisów, zarówno mojego dialogu, jak i kolegi, nie mam żadnego problemu ze zrozumieniem czegokolwiek ;)

Quote:To co WIDZIMY i ROBIMY, czyli totalne dno. Jestem niewidomy, że musisz mówić mi co się dzieje na ekranie? Komentarz powinien być ciekawy, kreatywny lub chociaż zabawny. Nie potrzebuję opisu czegoś, co sam potrafię dostrzec.
Nie robię audiologa, żeby poruszać jakieś mocno ambitne tematy. Gram w grę, mówię, co przykuwa moją uwagę i zarówno prowadzę z kolegą dialog odnośnie naszych poczynań w grze. Na tym polega Let's Play. Taki, dajmy, Vertez. Jak go nie oglądasz, zobacz chociażby najnowszy odcinek z GTA 5 i porównaj sobie poziom komentarza Jego, a nasz. Niczym się on nie różni oprócz tego, że u Niego są przydługie przerwy pomiędzy zdaniami i mówi urywkami (raz na jeden temat, raz na drugi, aż z żadnego nic nie przekaże), a jednak ludzie do niego lgną. Czemu? Bo podczas oglądania gry nie potrzebują, żeby ktoś im truł odnośnie ceny kabanosów, czy podwyższonego wieku emerytalnego, albo opowiadał kawały o Chucku Norrisie. Komentarz do gry ma być o grze, lub o czymś, co w danej grze pasuje, żeby zostało przekazane. W swoich filmach też mówisz to, co robisz, czyli "totalne dno" ;) "...więc może do tej Południowej Kamiennej Altany się tepniemy..." Przecież to widzę, nie? Zanim kogoś skrytykujesz, spójrz na siebie. Pozdrawiam ;)

RE: [na ślepo] Left4Mario [Left4Dead 2](3 odcinki) - Tectologic - 27-09-2013 01:59

Wszystko to, co pisałem pochodziło od oceny jako "widz", nie jako jakiś mistrz youtube. To, że mam swój kanał wcale nie znaczy, że muszę oceniać jako osoba "doświadczona" posiadająca już kanał. Zawsze oceniam jak zwykły oglądający. Vertez to minecraft, więc Twoje porównanie można wetknąć w ciemne miejsce. Wybił się na kimś. Ty na to nie możesz liczyć. Jeżeli w ogóle chcesz się jakoś rozwinąć, musisz się bardziej postarać.
Nadal trzymam się swojej wersji. Miło, że próbujesz się bronić, ale to nic nie da. Powinieneś po prostu doprowadzić swoje filmy do perfekcji albo chociaż blisko niej. No chyba, że Twój kanał to pełna jednoosobowa zabawa i nagrywasz dla siebie, nie dla ludzi. Wtedy nie mamy o czym gadać :)

RE: [na ślepo] Left4Mario [Left4Dead 2](3 odcinki) - Mankom - 27-09-2013 21:29

Chodzi mi o to, żeby porównywać się do tych, którzy coś tam już osiągnęli, bo bez niczego ich ludzie nie oglądają. A gryzę się tylko o ten "poziom komentarza" ;) Oczywiście, kanał to moje hobby i staram się, aby wszystko było jak najlepiej, ale nie popadając w depresję typu "Ojeju, trza to poprawić, tamto poprawić, bo widzowie tak wolą". Oglądam czasami swoje filmy, analizuję to, co robię źle i wyciągam wnioski. Ale musisz przyznać, że wytknąłeś oprócz sensownych rzeczy te drobnostki, na które nikt nie zwraca uwagi ;) A u Verteza oglądam tylko GTA 5 i z minecraftem chyba już skończył. Myślę, że to tyle, co mam do przekazania :}