[+18] Swat 4 Co-op (8 odcinków) - Printable Version +- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl) +-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Wasze zagrajmy (dział moderowany) (/forumdisplay.php?fid=25) +--- Thread: [+18] Swat 4 Co-op (8 odcinków) (/showthread.php?tid=3491) |
Swat 4 Co-op (8 odcinków) - Tectologic - 08-09-2013 01:11 Hejos Postanowiłem zebrać ekipę składającą się z widzów i nakręcić coś wspólnie. Dogadaliśmy się całkiem dobrze, więc żadnych spin na filmach nie było. Nie wiem, co mam powiedzieć na temat komentarza. Graliśmy w czterech, więc na pewno było dużo zamieszania i wrzasków. Nie obyło się bez słabych sucharów. Przy nagrywaniu serii bawiłem się bardzo dobrze i mam nadzieję, że to się jakoś udziela oglądającym nie irytując ich :) Zapraszam do podzielenia się odczuciami. Co do gry. Gra w co-opie różni się tylko tym, że gracze zastępują boty, którymi możemy sterować na singlu. Mapy i cała reszta są takie same. Za każdym razem przeciwnicy respią się w innych miejscach, więc zawsze trzeba trzymać się na baczności. Wszystko polega głównie na obezwładnianiu oponentów/cywili i zabezpieczaniu broni. Reklamy są WYŁĄCZONE. Playlista https://www.youtube.com/playlist?list=PLb6ifKAsElddANFC3vTipMw1DyXBBEFkV RE: Swat 4 Co-op (8 odcinków) - Lugia007 - 05-10-2013 19:48 Ten Co-Op... taki chaotyczny. RE: Swat 4 Co-op (8 odcinków) - Tectologic - 05-10-2013 23:09 Prawda, było ciężko to ogarnąć. Ludzi praktycznie nie znałem. Wbiliśmy na ts i już po 10 minutach nagrywaliśmy na totalnym spontanie. Teraz ekipa jest mniej więcej ze sobą obeznana i planujemy ruszyć z Borderlands. Mam nadzieję, że pójdzie Nam lepiej. RE: Swat 4 Co-op (8 odcinków) - Lugia007 - 06-10-2013 01:32 Następnym razem umówcie się i ogarnijcie... ten... komentarz. Fajnie by było wiedzieć o co chodzi, a nie co-op aka banda gimbo. RE: Swat 4 Co-op (8 odcinków) - Tectologic - 06-10-2013 15:02 W Borderze postaram się podejść do tego trochę profesjonalniej. Być może zajdą zmiany w składzie, więc będzie trochę spokojniej. Totalny spokój i paplanie tylko o grze i taktykach też nie wydaje mi się mega ciekawe. Postaram się celować w centrum między dobrym komentarzem, a zabawą. |