Zagrajmy w...
KlocuchRecenzje - wielka ściema? - Printable Version

+- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl)
+-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Dyskusje (/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Thread: KlocuchRecenzje - wielka ściema? (/showthread.php?tid=3560)

Pages: 1 2

KlocuchRecenzje - wielka ściema? - Rilekt - 29-11-2013 17:07

Zapewne większość z Was zna użytkownika YouTube - KlocuchRecenzje.
Początkowo uznawany za 'durne' dziecko i niepotrafiące nagrywać, a dzień za dniem zaczynaliśmy podejrzewać, że to troll.
Teraz już jest to pewne że to 'troll'. Nie chcę nazywać to 'projektem' w stylu GR@ŻYNA, ale nazwę to trollem nastolatków. Dlaczego? Teraz dowiadujemy się że było to prowadzone w bardzo nieprofeslonalny sposób i pod publike, aby jak najbardziej się wybić...
Dlaczego tak uważam?
Jak wiadomo, postało forum poświęcone klocuchowi. A założycielem jest niejaki 'Przedluzak' ma on konto na YT gdzie próbuje zdemaskować osobe jaką jest Klocuch. Na filmach KlocuchRecenzje sam Klocuch często podstępnie wspomina o Przedluzaku. ( gdy Przedluzak zrobił film na konkurs o jakimś zwierzęciu gdzie w tle było widać tory, Klocuch na początku wpominał że jedna osoba zrobiła film o zwierzęciu na torach. To nie jeden taki przypadek). Sprawa się ruszyła gdy Klocuch odświeżył swój blog. Nie będę się rozpisywał, bo większośc zawarte jest w tych filmach użytkownika: http://www.youtube.com/channel/UCOwVZr9zORO73wfQUqwqsbg?feature=watch
Gzie udowniadnia nam wraz z dowodami, jak Przedluzak, czyli administrator forum o klocuchu, ma dostęp do samego konta KlocuchRecenzje jak i bloga klocucha.
Jaki wniosek?
Kontem KlocuchRecenzje zarządza kilka osób które próbują jeszcze bardziej wybić te konto. Forum zostało stworzone aby dyskutować i tylko tworzyć nowe spekulacje dt. Klocucha. A same próby 'zdemaskowania' Klocucha przez Przedluzaka jest tylko wprowadzaniem w błąd, abysmy mieli o czym dyskutować.
W filmie przedstawione są też dowody pochodzące z forum. Po godzinie od pojawienia się filmów tematy i posty zostały usunięte. Administrator próbuje ewidentnie zacierać ślady.

Wyczuwam koniec tego konta. Ale chyba nie tylko ja. Coraz więcej osób tak myśli, a Wy? Jak myslcie, po tych dowodach Klocuch zakończy działalność?

RE: KlocuchRecenzje - wielka ściema? - appareil - 29-11-2013 18:07

Quote:a dzień za dniem zaczynaliśmy podejrzewać, że to troll.
1 os. l.mn. - no chyba nie. Ja na przykład zupełnie gdzieś mam klocucha i proszę mnie w to mieszać, nawet nieświadomie, używając niewłaściwej formy.

Quote:Wyczuwam koniec tego konta. Ale chyba nie tylko ja. Coraz więcej osób tak myśli, a Wy? Jak myslcie, po tych dowodach Klocuch zakończy działalność?
Bardzo mi z tego powodu wszystko jedno.

Wyrzuciłbym temat, bo jest pudelkowaty, ale mam dobry humor i zobaczymy, co ludzie powiedzą.

EDIT:
Quote:ale inne mnie wręcz obrażają :(
lolwat

RE: KlocuchRecenzje - wielka ściema? - Asasinek54 - 30-11-2013 11:48

Tak jak wyżej. Mam w dupie tego/tych trolla/trolli. Niektóre jego filmy są nawet śmieszne, ale inne mnie wręcz obrażają :(

RE: KlocuchRecenzje - wielka ściema? - Infelicity - 01-12-2013 11:44

Jakim cudem mogą Ciebie obrażać?

RE: KlocuchRecenzje - wielka ściema? - Elwood - 01-12-2013 12:46

Przynoszą złą sławę poszkolnym graczom ;>

RE: KlocuchRecenzje - wielka ściema? - Asasinek54 - 01-12-2013 17:39

Właśnie :P
Np, co jeśli moją ulubioną grą jest Masz Efekt, a on na swojej recenzji daje jej 3/10?
Wiem, że to troll, ale jestem Rageownikiem i nie dam tak pomiatać moją grą!

RE: KlocuchRecenzje - wielka ściema? - punio7 - 01-12-2013 20:44

(01-12-2013 17:39 )Asasinek54 Wrote:  Właśnie :P
Np, co jeśli moją ulubioną grą jest Masz Efekt, a on na swojej recenzji daje jej 3/10?

Takk offtopem to już dyskutowaliśmy na ten temat: http://zagrajmyw.pl/watek-najbardziej-ssace-gry-swiata?pid=30468#pid30468

Tak btw. byłeś w dev teamie, że nazywasz tą grę "swoją"? Jak nie to chyba nie ma się o co awanturować, to tylko gra i w dodatku nie najwyższych lotów.

RE: KlocuchRecenzje - wielka ściema? - Asasinek54 - 02-12-2013 15:41

Podałem przykład (patrz na początku napisałem "np" :DDDDDDDD )
Wiesz to tak samo jak ktoś mówi "mój ulubiony kolor to niebieski". Czy razem z Bogiem tworzyłeś kolory i możesz go nazwać "swoim"? Już naprawdę punio nie mogłeś się bardziej do niczego przypierdolić <3

RE: KlocuchRecenzje - wielka ściema? - punio7 - 02-12-2013 17:21

Kwestionuję sens użycia sformułowania "moja gra" w kontekście głupich internetowych przepychankach, które w dodatku mocno zahaczają o gusta osobiste. Jak dla mnie jedynym wytłumaczeniem byłoby bliższe zaangażowanie w tworzenie gry, ale ktoś chyba przy czytaniu posta zatrzymał się w połowie.

RE: KlocuchRecenzje - wielka ściema? - Asasinek54 - 03-12-2013 16:03

Każdy ma swoje zdanie. Ja lubię jeść pizze, a ty wolisz frytki