Zagrajmy w...
Pogadajmy z Niezapominajką - Printable Version

+- Zagrajmy w... (http://zagrajmyw.keep.pl)
+-- Forum: Zagrajmy W... (/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Aktualności (/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: Pogadajmy z Niezapominajką (/showthread.php?tid=52)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7

Pogadajmy z Niezapominajką - kaszub - 26-11-2010 23:02

Kolejny wywiad już dostępny. Tym razem gościem jest Niezapominajka.
Wywiad przeprowadził Claudek i Kaszubiak. Zapraszam do wysłuchania i komentowania.

http://www.youtube.com/watch?v=40RPDOfNWX4

RE: Pogadajmy z Niezapominajką - Niezapominajka - 26-11-2010 23:27

Mam wrażenie, że gadam straszne głupoty:P Ale teraz już jestem przekonana, że niektórzy powiedzą - Za bardzo się ekscytuje...
Sama nie wiem, dlaczego tak wyszło. Wydawało mi się, że mówię spokojnie.

RE: Pogadajmy z Niezapominajką - SeedPL - 26-11-2010 23:37

Miło było posłuchać tejże rozmowy :)
Niezapominajko, wcale nie głupio gadałaś, bardzo przyjemnie się słuchało. Rozbawiło mnie to pytanie Gika :)

Najbardziej ogólnie w tym waszym projekcie cieszy mnie fakt, że nie robicie tego.. No profesjonalnie, tylko na luzie rozmawiacie. I to lubię :)

Odcinek (?) jak najbardziej udany.

Pozdrawiam.

RE: Pogadajmy z Niezapominajką - Gik - 26-11-2010 23:40

Żeby z dwugodzinnego materiału powstał jeden piętnastominutowy odcinek? Kaszubiak, musisz mi przesłać surowy plik z rozmowy. Bardzo jestem ciekaw, o czym jeszcze gadaliście :P.

RE: Pogadajmy z Niezapominajką - kaszub - 26-11-2010 23:45

Niezapominajko, jest spoko. Słuchałem tego wiele razy przy montażu i jakoś ciągle funkcjonuję. :P
Ja się martwię o swoje seplenienie. Nie wspominając o tym, że za szybko mówiłem. Ale pracuję nad tym.

Seed, nagrywaj Arcanię... Proszę. :)

RE: Pogadajmy z Niezapominajką - Weteran1985 - 27-11-2010 00:11

Dołączam się do prośby Gika... tez jestem bardzo ciekaw o czym jeszcze była rozmowa... a jeśli on może się dowiedzieć mimo, ze nie był przy rozmowie to w takim razie wszyscy mogą.... przecież nikt tu nie ma specjalnych przywilejów...

RE: Pogadajmy z Niezapominajką - Gik - 27-11-2010 00:27

O ile Niezapominajka oczywiście zgodzi się na upublicznienie tego pliku. W końcu nie wiadomo, o czym jeszcze były rozmowy, być może jest coś, czego oni nie chcieliby publikować?

RE: Pogadajmy z Niezapominajką - Weteran1985 - 27-11-2010 00:41

Według mnie nie ma szans, żeby się zgodziła na upublicznienie... Niezapominajka to moja przyjaciółka i znamy się bardzo dobrze, a mimo to powiedziała, ze chce to zachować dla siebie.

Wcześniejszego posta napisałem, bo się wkurzyłem tym:

"Kaszubiak, musisz mi przesłać surowy plik z rozmowy. Bardzo jestem ciekaw, o czym jeszcze gadaliście"

zabrzmiało to tak, ze jako Ty i Kaszubiak jesteście dobrymi kumplami to może Ci przesłać surowy plik i tak jakbyś się wcale nie liczył ze zdaniem NIezapominajki...

RE: Pogadajmy z Niezapominajką - Byakurai96 - 27-11-2010 00:46

Pogadanka wyszła świetnie :P

RE: Pogadajmy z Niezapominajką - kaszub - 27-11-2010 08:30

O! Widzę, że Weteran zagościł na naszym forum!
Fajnie. :)
Co do pytania Gika. Tak naprawdę, to surowy plik ma coś około 1godz i 20 minut. W tym początek i koniec to bardziej sprawy organizacyjne. :)
Z samego wywiadu jest godzina nagrania. Ja jako, że był to mój debiut jeśli chodzi o wywiady, to po prostu musiałem się rozgadać. Tak już mam. Kilka pytań było powtarzane z powodów problemów technicznych. Skype nie zawsze jest niezawodny.
Może to źle, ale ja nie potrafię tak po prostu zadać kilku pytań, czekać na odpowiedź i powiedzieć "dobranoc". Po prostu lubię nawijać.
Najważniejsze jest to, że wywiad jest w miarę ciekawy. Owszem. Jak zwykle jest sporo do poprawy, ale człowiek uczy się całe życie. :)