Post Reply 
Diablo 3
Author Message
ZNPiesPL Offline
*

RE: Diablo 3
(27-05-2012 17:56 )LavosCore Wrote:  Osobiście nie zniżam się do twojego poziomu. Twoje tłumaczenia są tak oświecone jak wywody Bladebeliara odnośnie wulgaryzmów. Serio, skończ.
Quote:Zdjęcie murzyna z sandałem na głowie byłoby tutaj odpowiednie.

[Image: c4b3568a52877aa74b05bbbb324cc759.jpg?1314557634]

Zadowolony?
27-05-2012 19:20
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Gik Offline
*

@Selevano
Moje przytyki:
Atakowały? Atakowały. Czy poruszały kolejne kwestie jak cena z kosmosu oraz trzymanie danych na serwerach? Poruszały. Czy były w nich jedynie domysły? Nie. Czy było w nich unikanie odpowiedzi? Nie. No, ale co z tego, skoro Kamil po 8 stronach tematu w końcu zaczął jęczeć, że:

CTSG Wrote:I to bijące od Ciebie przeświadczenie, że wszystko co Ci się nie podoba jest złe, to też ujmuje Ci dużo powagi.

I że szczeniak i że coś tam jeszcze. Ale powaga? W temacie o grze komputerowej? Serio? I nie mam przeświadczenia, że wszystko, co mi się nie podoba jest złe. Po prostu wy nawet nie próbowaliście mi wytłumaczyć pewnych kwestii. Sklepik a balans i cziterzy? Milczycie. Poziom trudności i "Stara gwardia"? "A-a-ale to ma być gra dla wszystkich!". Nom, prawdziwy oldskul, Blizzard nie zapomina o fanach serii. Cena a jakość? "To moje pieniądze, co ci do tego? MNIE SIĘ PODOBA!".

Aha, ostatnia wypowiedź nie jest moja, brawo.

"Bojkot nic nie da" - gdyby ludzkość miała twoje nastawienie, to nadal mieszkałaby w jaskiniach, zbierała jarzyny i spieprzała przed dzikimi zwierzętami. Tak BTW, to nie wspominałeś już przynajmniej ze 2 razy, że odpuszczasz sobie ten temat? Ktoś tu tworzył jakieś dildo zawziętości, hm...

@Plejmer
Serio? Naprawdę denerwuje cię to, co wypisuje jakiś przypadkowy kretyn w internecie? Stay mad then.

[Image: aqI8D.jpg]
27-05-2012 20:23
Lavos Offline
*

(27-05-2012 19:06 )Wan1Mas Wrote:  Widzę to patrząc na widełka oraz słuchając komentarzy ludzi którzy grali ze mną w WoW'a, stwierdzili iż jedynka wg nich była lepsza, ale i tak kupią bo w końcu to Guild Wars 2...
Chyba nie widzisz tej rzeczy, która mnie bawi - wytykasz niektórym tutaj, że nie grali i krytykują Diablo3, podczas gdy sam masz tak samo z innym tytułem. Derp.

Quote:Gra H'n'S a gra H'n'S, obie trafiają do graczy, super.
Facepalm. Gadaj dwieście razy, a Plejmer dalej w zaparte.

Quote:Zdjęcie murzyna z sandałem na głowie byłoby tutaj odpowiednie.
Argument także, wait, przecież to Plejmer.

Quote:Zgadza się, jutubowe widełko, opinie ludzi którzy są w becie, to wcale nie może zbudować mojej opinii na ten temat, zwłaszcza kiedy mówimy o "oświeconym MMO" które ma być inne i zajebiste, a zwyczajnym H'n'Sie który jest po prostu dobrym H'n'Sem.
Cóż, najwidoczniej daje ci prawo na zasadzie 'jest spoko, jak długo JA to robię'. Nie mam więcej pytań.

[Image: kaos.gif]
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.
27-05-2012 20:36
Wan1Mas Offline

Gik Wrote:@Plejmer
Serio? Naprawdę denerwuje cię to, co wypisuje jakiś przypadkowy kretyn w internecie? Stay mad then.
Denerwować się na coś, na co nie mam wpływu? Średnio mnie to denerwuję, aczkolwiek wprowadza nutkę irytacji, za każdym razem kiedy widzę kogoś, kto postępuje jak idiota, włącza się nutka ziryowanego Plejmera który nad tą osobą ubolewa.

(27-05-2012 20:36 )LavosCore Wrote:  Chyba nie widzisz tej rzeczy, która mnie bawi - wytykasz niektórym tutaj, że nie grali i krytykują Diablo3, podczas gdy sam masz tak samo z innym tytułem. Derp.
Btw, skąd wiesz że nie poprosiłem jednego ze znajomków o wejściówkę na bete i nie grałem ~4h?
[spoiler]Grałem[/spoiler]
Swoją drogą, ludzie krytykują grę za "Pay to win" oraz "Internet connection required to play", ja krytykuję GW za gameplay.

(27-05-2012 20:36 )LavosCore Wrote:  Cóż, najwidoczniej daje ci prawo na zasadzie 'jest spoko, jak długo JA to robię'. Nie mam więcej pytań.
Najwidoczniej ciężko ci zrozumieć coś co jest napisane, coraz częściej.
Też nie mam więcej pytań.
(This post was last modified: 28-05-2012 18:59 by Wan1Mas.)
28-05-2012 18:51
Infelicity Offline
*

Quote:Najwidoczniej ciężko ci zrozumieć coś co jest napisane, coraz częściej.
Też nie mam więcej pytań.

[Image: 4d5bdaae935bd549fb96592cc13c142d.jpg?1337979017]

Nie mogłem się powstrzymać. ;_;

[Image: aeN1WWp_460sa.gif]
28-05-2012 20:43
Lavos Offline
*

To bardziej tragikomedia 'Plejmer failuje w zrozumieniu argumentów, zatem odbija piłeczkę tak samo'.

[Image: kaos.gif]
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.
28-05-2012 21:18
Post Reply 

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5