Post Reply 
Hype (nie)spełniony
Author Message
MrZupapl Offline
*

RE: Hype (nie)spełniony
MC ma już swój temat. Chyba tam można powojować ; )

Najbiedniejsi w tym wszystkim są jednak Ci pierwsi od LP z MC, bo teraz i tak dostają po dupie za ogół.
14-06-2011 19:45
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Sworson Offline
*

Co masz na myśli? Że są niby wyśmiewani na forum? Jeśli o to ci chodziło, to np. taki czlowiekzwyzyn jest w miarę szanowany. A to w zasadzie, jako pierwszy wrzucił z Minecrafta. No, LP tego nazwać nie można, bo tylko pokazał swój świat w 2 odcinkach.
14-06-2011 19:48
Find all posts by this user Quote this message in a reply
MrZupapl Offline
*

Wyśmiewani? Może też. Chodziło mi o to, że na forum (i nie tylko) wytworzył się taki wyznacznik złego kanału. Zagrajmy z MC.

Taki bardzo przeciętny (albo raczej poniżej) Kowalski, wejdzie na takie forum, podbierze 'naszą' filozofię i będzie skreślał każdego Zagrajmera z MC, bo 'taki oklepany', bo 'ile można'. Taki Nowak nie będzie się głowił kto był pierwszy i czy po Zagrajmer jest faktycznie fajny nie patrząc na niego przez pryzmat MC.

Cała idea została zgwałcona przez gówniarzy, którzy biegną za tym co teraz jest pop (tibia, Metin, MC stawiam, że zaraz będzie to czekało LoL'a). A bęcki zgarniają Ci pierwsi, którzy już przez jakiś czas byli zakorzenieni na YT. : D

@EDIT Gówniarz, przyjdzie, zobaczy, podjara się, żyje tym, pojawi się coś nowego 'fajniejszego' zostawi, zwyzywa.
(This post was last modified: 14-06-2011 20:00 by MrZupapl.)
14-06-2011 19:56
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Sworson Offline
*

Dla mnie to może robić i tego Minecrafta. Ale, mnie osobiście irytuję tylko jeden fakt. Jak osoba robi zagrajmy, np. tylko z tego Minecrafta i żadnej innej gry, po za tym. I 1500 odcinków z Minecrafta i dosłownie, nic po za tym. Gra na topie, wiadomo. Teraz na topie jest Minecraft i wyśmiewanie Biebera. Kiedyś grali w Metina, a teraz się z niego śmieją. Ten, sam los czeka MC. Szkoda mi nawet tej gry.

W ogóle, nawet patrząc przez pryzmat widzów. To robienie zagrajmy z MC, jest nieopłacalne. Jest już tyle tych filmów, że raczej się nie wybijesz i nie zyskasz widzów. No, chyba, że zaspamujesz JJ i cię da do polecanych, kupisz mu zabawkę czy cuś.

No, ale dobra. Kolejny temat o MC. W sumie to, raczej MC to taki przykład użyty w tej dyskusji. Doskonale się, wręcz do tego nadaję.

Jak dla mnie, Minecraft to gra idealna do 1-2 odcinkowych zagrajmy. Ale robienie z tego całej serii jest bezsensowne. Tak samo, w przypadku LoLa.
14-06-2011 20:06
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Hype spełniony, czyli zagrajmy w Crysis 2 Gik 10 4.621 27-03-2011 23:49
Last Post: punio7

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5