Post Reply 
Pogadajmy z Gimperem
Author Message
GreenCell Offline
*

RE: Pogadajmy z Gimperem
Hmmm... czyli mówisz żeś spięty gościu i zero humoru...
28-11-2010 18:36
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Gimper Offline
*

Quote:Hmmm... czyli mówisz żeś spięty gościu i zero humoru...
?

Ile masz lat i znaczenia których słów z mojej wypowiedzi nie rozumiesz?

[Image: t43eX.jpg]
28-11-2010 18:38
GreenCell Offline
*

No dobra, dobra, nabijałem się. A nie rozumiem żadnego. Dlaczego? Nagle, na sam koniec rozmowy odzywasz się ty, wtedy kiedy już nikt zainteresowany wywiadem nie jest. Ominąłeś największy "ruch" w tym temacie, po kryjomu się usprawiedliwiłeś tylko po to żeby po Tobie nie jeździli. Dzięki.
28-11-2010 18:43
Gimper Offline
*

ROTFL
Nie rozumiem twojego toku rozumowania, uważasz że gdybym napisał tego posta 2 dni wcześniej to byłaby to duża różnica? Nie mogłem tego zrobić gdyż nie miałem dostępu do komputera więc się już nie dowiemy.

Quote:A nie rozumiem żadnego.
Więc dyskusja z tobą nie ma sensu jeżeli nawet nie rozumiesz co czytasz.
Swoją drogą nie widzę związku pomiędzy tą twoją wypowiedzią a poprzednią, nie wiem co sobie ubzdurałeś ale chyba naprawdę nie rozumiesz co napisałem.

Ręce opadają jak czyta się takie posty, nie wiem też o co ci chodzi z usprawiedliwianiem się - poświęciłem dosłownie jedną linijkę na wytłumaczenie mojej pierwszej wypowiedzi, resztę przeznaczyłem na zupełnie co innego, czegoś takiego jak czytanie ze zrozumieniem nauczą cię w 3 podstawówki, także z ocenianiem wypowiedzi innych wstrzymaj się do tego czasu.

28-11-2010 19:02
GreenCell Offline
*

O Boziu, serio? Łał, jesteś w czwartej klasie a jednak Ciebie nie nauczyli...ehh...

Nie widzisz związku między moją... ekhm, 51 poście w tym temacie, hmmm, zastanówmy się dlaczego Gimper nie widzi związku. Ponieważ go tam nie ma? BINGO!

A teraz cytat skierowany od Gimpera do Gimpera:

"Ręce opadają jak czyta się takie posty"
(This post was last modified: 28-11-2010 19:15 by GreenCell.)
28-11-2010 19:13
Gimper Offline
*

Quote:O Boziu, serio? Łał, jesteś w czwartej klasie a jednak Ciebie nie nauczyli...ehh...
Gdybyś posłuchał dobrze wywiadu wiedziałbyś że chodzę do Technikum Elektronicznego, i nie jestem w czwartej klasie tylko w pierwszej :)

Jeżeli już odpowiadasz na całą wiadomość to odpowiadaj na całą a nie na fragmenty które tobie pasują - bo jak przebiję cię argumentami na jeden temat to dziwnie szybko zaczynasz pisać na inny ^^

To mój ostatni post w tym temacie ponieważ zasada netykiety głosi "nie karmić trolla" - każdy twój post coraz bardziej odbiega od tematu głównego jakim jest wywiad i dążysz tylko do oczerniania innych użytkowników, toteż nie widzę sensu dalszego kontynuowania tych dywagacji :)

28-11-2010 21:04
RoseXlara Offline
*

Jak zawsze świetnie
02-12-2010 14:53
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Pogadajmy z Niezapominajką kaszub 69 21.291 20-03-2011 14:35
Last Post: Lavos

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5