Post Reply 
Battlefield 3 vs Modern Warfare 3
Author Message
witcher1998 Offline
*

RE: Battlefield 3 vs Modern Warfare 3
Call of Duty ma super single, bardzo mnie wciagnal ten w pierwszym modern warfare, zwlaszcza ta misja snajperska ^_^, W MW3 nie gralem jeszcze, ale juz niebawem kupuje, i BF 3 chyba tez do ciumciania na multi ;D
01-07-2012 10:06
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Mierzejev13 Offline
*

Tak logicznie na to patrząc to w sumie nie da się porównać pod względem gameplayu tych gier. No bo przecież każda ma pokazać coś innego. Tak to prawda ze oby dwie gry sa FPSami, ale co z tego! BF3 nie jest wogole nastawiony na single to gra na Multi! Nawet co-op został no trzeba to powiedzieć "zrąbany"! Multi w tej grze jest taktyczne, nastawione na wspolprace, mecze sa dlugi mało dynamiczne (ale to zalezy od trybu).
Natomiast MW3 ma mocną fabułe a multi jest nastawiony na szybkie dynamiczne troche mniej taktyczne strzelanie.
Teraz przechodzimy do kwestii grafiki to fakt ze BF ma naprawde zajebisty silnik i to ma swoj urok.
Ale tak jak i BF tak MW3 ma swój urok. wiecie tak naprawde to MW3 tez moglo miec taki silnik z zajebista destrukcja i wogole.
Dla mnie oby dwie gry wymiataja!
12-07-2012 17:06
Bogs Offline
*

battlefield 3 bo oferuje praktycznie nieskończone godziny rozgrywki w trybie multiplayer, który wg. mnie jest o wiele lepiej zrobiony, niż w cod'zie.

12-07-2012 17:12
Vector38256 Offline
*

MW3 to 3 raz to samo (tak na prawdę więcej, ale BO i WaW oferowały jakieś ciekawsze rozwiązania) zaś battlefield 3, to coś nowego, coś fenomenalnego, a ea sprytnie podkręca atmosferę wokół tej gry dodatkami. Niestety trochę zawiodłem się premiumem, bo tak na prawdę płaciliśmy za to samo kolejny raz. Troszkę szkoda kasy.
12-07-2012 21:36
BoxPickerr Offline
*

Kiedy mam ochotę pograć w kampanię dla jednego gracza odpalam Modern Warfare 3, Battlefield 3 bardziej pod multi - większa satysfakcja z rozgrywki :)
15-07-2012 08:48
Tobickan Offline
*

Battlefield 3 to niezliczone godziny w multi. Choć tak po za tematem to BFBC2 ma jeszcze lepsze multi ;)
15-07-2012 10:01
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Mikidius Offline
*

Pod względem singla dla mnie Modern Warfare gniecie BF'a pod względem fabuły, szczególnie jak się grało w MW2 i niezapomnianego CoDa 4 :) Ogólnie Battlefield jest trochę nudniejszy, cenie sobie MW właśnie za singla pełnego akcji.

Multi to różna sprawa, zupełnie inne, jednak dla mnie bardziej się podoba BF3 za szersze możliwości, ogrom rozgrywki... no i sprawia mi więcej frajdy :D Co nie znaczy że lubię sobie czasem popykać w multi MW3.
Single - Cod.
Multi - BF.
I coop w dwóch grach jest ciekawy, jednak w Modern Warfare mamy misji więcej... niestety niektóre są bardzo krótkie, jednak są bardzo zróżnicowane. Prawie każda misja to coś innego. Lepiej bawiłem się w coopie MW niż w BF'ie. No i jeszcze tryb Przetrwania w MW... cudo :D

Są to dwie różne gry. Cenie sobie jednak je obie, a że nie jestem w żadnym fanboy'em to gram w nie obie. Każda sprawia mi radość, a to mają robić gry. Polecam obie :)
(This post was last modified: 15-07-2012 16:30 by Mikidius.)
15-07-2012 16:25
HardKoks Offline
*

powiem wprost multiplayer battlefield grafika crysis 2 singleplayer cod coop cod

Powiem wprost - naucz się konstrukcji zdań, przynajmniej na poziomie pierwszej klasy szkoły podstawowej
(This post was last modified: 30-07-2012 13:36 by appareil.)
29-07-2012 18:10
Post Reply 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Battlefield 4 kaszub 5 1.823 30-03-2013 17:42
Last Post: punio7
  Battlefield 3 - Back to Karkand BumblleHead 4 1.768 09-12-2012 22:50
Last Post: fszeker
  Battlefield 3 czy MW 3 ? Chezy 28 7.236 15-07-2012 09:59
Last Post: Tobickan

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5