Post Reply 
Paranormal
Author Message
Vedoos Offline
*

Paranormal
Stało się, mamy grę w stylu "Paranormal Activity". Jesteśmy pewnym artystą, którego dom jest nawiedzony, ale nikt mu nie wierzy.
Pierwszy pomysł: nagrać i udowodnić, że w jego domu są duchy.
Bez większego gadania, po prostu obejrzyjcie jak to wygląda

Gra jest w fazie Beta, 4.0 i niestety starcza na 5-6minut. Niby tyle bateria wytrzymuje ;) Osobiście, chciałbym zobaczyć dłuższą grę, tak do 15minut. Może w pełnej wersji im się uda.

DL: http://www.moddb.com/games/paranormal

[Image: logonalivestream.jpg]
31-05-2012 22:01
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
ADominacja Offline
*

RE: Paranormal
Raz udało mi się grę odpalić. Całkiem fajna, acz niestety nie straszy (choć zdobyłem dwa trofea). Ktoś się bawi przełącznikiem świateł, jakieś coś w powietrze leci. Podobało mi się to, jak otoczenie potrafiło się zmienić, gdy tylko straciliśmy coś z oczu. Ale to tyle.
BTW: Nowe Humble Indie Bundle (Psychonauts, Limbo, Amnesia, Bastion obecnie powyżej siedmiu dolców)
31-05-2012 22:56
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Vedoos Offline
*

Z tego co dowiedziałem się, gdy pójdziemy spać w grze, to bateria się naładuję.
Bawmy się w masochistów jak najdłużej?

(@ BTW: Widziałem nowe Humble Indie Bundle <3)

[Image: logonalivestream.jpg]
01-06-2012 21:53
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
tomosiara Offline
*

Z tym łóżkiem to jest prawda, wczoraj tą grę ściągnąłem ale na razie nie pogram, muszę kupić lepszą karte graficzną bo moja dobra się zjarała i mam teraz wielkie G (Ati Radeon x1550 256mb ...).

(Btw. Ja kupiłem HIBV za jednego centa :P)
02-06-2012 10:55
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5