Post Reply 
Gry przereklamowane, przecenione itd.
Author Message
Szawidz Offline
*

Gry przereklamowane, przecenione itd.
Jak dla mnie zdecydowanie Doomy, Kłejki i inne Łolfensztajny. Naprawdę, jedyne co ja widzę w tych grach to łażenie, szczelanie, szczelanie, łażenie.
05-03-2012 18:41
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Wan1Mas Offline

RE: Gry przereklamowane, przecenione itd.
(05-03-2012 18:41 )Szawidz Wrote:  Jak dla mnie zdecydowanie Doomy, Kłejki i inne Łolfensztajny. Naprawdę, jedyne co ja widzę w tych grach to łażenie, szczelanie, szczelanie, łażenie.

Nie wypowiadaj się tak na temat najlepszej epoki FPSów ever, teraz tylko Kal of Djuti wam w głowach... za moich czasów używało się rocket jumpów, nie sprinta...

Quake, UT, Tribes, > Nowe Modern Łorfery i inne batylfildy

Najbardziej przecenioną grą są właśnie te nowe "FPSY"... no i Skyrim ofc.
05-03-2012 19:06
Gik Offline
*

Gears of War.

Wprowadziła do strzelanek wkurzający trend: chowanie się za jakimś syfem, zza którego można było bez problemu wystrzelić headshota każdej kreaturze, jaka występowała w grze. W dzisiejszych strzelawach jest za łatwo, bycie agresywnym stało się nieopłacalne, a przez to sama rozgrywka również uległa znacznemu spowolnieniu. Chyba właśnie dlatego na najwyższych poziomach trudności trzeba wywalić pół magazynka w głowę potwora, aby ten w końcu padł, lol.

To tyle, jeśli chodzi o kompetencje wszelkich czasopism i serwisów o grach, które dawały tej grze 9+ i 10. W pozostałe 2 części Gyrosów nie grałem, chociaż... GoW 2 idzie na allegro za niecałe 40 zł, za taką cenę jestem skłonny dać tej serii jeszcze jedną szansę.

A co do Modern Łorferów - PATRZTA FRAJERZY JAK W HOLYŁÓD LOL ZERO GRY PRAWIE SAME CUTSCENKI!!

[Image: aqI8D.jpg]
(This post was last modified: 05-03-2012 19:36 by Gik.)
05-03-2012 19:27
Selevan Offline
*

(05-03-2012 19:27 )Gik Wrote:  A co do Modern Łorferów - PATRZTA FRAJERZY JAK W HOLYŁÓD LOL ZERO GRY PRAWIE SAME CUTSCENKI!!

Bo to jest generalnie gra multiplayerowa.

OT: Wszelakie zeldy i inne japońskie twory. Do tej pory mam drgawki, gdy pomyślę o dniu, w którym odpaliłem ktorąś z tysiąca zeld na konsoli kolegi.
(This post was last modified: 05-03-2012 19:50 by Selevan.)
05-03-2012 19:47
Moje Granie Offline
*

(05-03-2012 18:41 )Szawidz Wrote:  Jak dla mnie zdecydowanie Doomy, Kłejki i inne Łolfensztajny. Naprawdę, jedyne co ja widzę w tych grach to łażenie, szczelanie, szczelanie, łażenie.

Wolfenstein 3D był pierwszą grą tego typu, doom był znacznie bardziej rozbudowany, a quake był pierwszym fps-em (w ogóle jedną z pierwszych gier), który korzystał z akceleratorów grafiki.
05-03-2012 22:04
Gik Offline
*

(05-03-2012 19:47 )Selevan Wrote:  
(05-03-2012 19:27 )Gik Wrote:  A co do Modern Łorferów - PATRZTA FRAJERZY JAK W HOLYŁÓD LOL ZERO GRY PRAWIE SAME CUTSCENKI!!

Bo to jest generalnie gra multiplayerowa.

MP też spieprzono. Od czasów COD4 każda gra w trybie MP. Musi mieć jakiś bullshitowy leveling system. Chcesz mieć dobrą giwerę? Musisz najpierw spędzić 20 godzin grając najgorszym chłamem, hyhy!

Nie, ku*wa, to nie jest śmieszne. I co to za gra MP, skoro każda jej kolejna część nie wprowadza niczego nowego?

[Image: aqI8D.jpg]
06-03-2012 00:16
Selevan Offline
*

Hehe. Też racja.

Niestety, nie zanosi się na to, że będzie lepiej. Skoro ludzie to łykają, portfel rośnie, to po cholere się trudzić ? Olbrzymia większość wychodzi z założenia, że lepiej osiągnąć sukces komercyjny, niż artystyczny.
06-03-2012 00:25
Szawidz Offline
*

(05-03-2012 19:06 )IConquer Wrote:  

Nie wypowiadaj się tak na temat najlepszej epoki FPSów ever, teraz tylko Kal of Djuti wam w głowach... za moich czasów używało się rocket jumpów, nie sprinta...

Quake, UT, Tribes, > Nowe Modern Łorfery i inne batylfildy

Najbardziej przecenioną grą są właśnie te nowe "FPSY"... no i Skyrim ofc.

Ja ogólnie nie lubię żadnych fpsów. Z tego samego powodu co duma. Btw, zauważyłem że starasz się być na siłę ironiczny niczym wszystkim znany LavosCore. Ale mniejsza z tym.
06-03-2012 14:48
ADominacja Offline
*

Przereklamowane? Hmm.. GTA IV (serio), Skyrim (z Oblivionem było to samo), Final Fantasy (acz jedynka była OK), Minecraft, Doom 3- oto moja lista gier, które wg. mnie zasługują na uznanie acz nie są aż tak cudowne, jak się o nich wypowiadają recenzenci.
06-03-2012 17:21
Wan1Mas Offline

(06-03-2012 14:48 )Szawidz Wrote:  wszystkim znany LavosCore.

Cholera, nie wiedziałem że Lavos to forumowy celebryta o.0

Anyway, u miss, zapomniałem do listy dodać Mass Effecta 1, głównie przez AI postaci i fabułę, która tam mnie zawiodła, za to ME2 już był niczego sobie.
06-03-2012 18:23
Post Reply 

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 4 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5