Innominatus
{socialsites}
|
RE: Beka z lecpleja
Asasinek Wrote:W końcu znalazłem forum dla "lecplejerów", w którym można bluzgac~kurwa!
Twój wykop ->
Twój lecplej -->
Asasinek Wrote:Naprawdę?
Tak, wykurwiaj na wykop, bo ma ból dupy xDD
Wybielaczz Wrote:Wiem jakie to jest pisemko, ale naśmiewając się z tego (bo nie widzę co w tym temacie jest złego) zniżasz się do poziomu kurzu
Gimbo Ekszyn, kupowane recenzje, teksty sprzętowe na poziomie kibli umieszczanych w podstawówkach, Na luzie to połowa kwejku, druga polowa joemonster, a teksty gdzie Smuggler bryluje przy gimnazjalistach już dawno przestały mnie bawić, gdzieś w okolicach gdzie moje równieśniczki zaczęły nabierać kobiecych kształtów.
(This post was last modified: 22-04-2013 17:48 by Innominatus.)
|
|
22-04-2013 17:47 |
|
Asasinek
{socialsites}
|
(22-04-2013 17:47 )Innominatus Wrote: Asasinek Wrote:Naprawdę?
Tak, wykurwiaj na wykop, bo ma ból dupy xDD
Widac, że ujawniła się Twoja natura gimbusa :)
Trudno było się pomylic w tym osądzie nieprawdaż? Nagminne używanie wulgaryzmów to debilizm, którym się cechujesz (kurwa!)
(22-04-2013 17:47 )Innominatus Wrote: gdzieś w okolicach gdzie moje równieśniczki zaczęły nabierać kobiecych kształtów.
Czyli jak mam rozumiec dzisiaj?
|
|
22-04-2013 20:36 |
|
Wybielaczz
{socialsites}
|
(22-04-2013 17:47 )Innominatus Wrote: Gimbo Ekszyn, kupowane recenzje, teksty sprzętowe na poziomie kibli umieszczanych w podstawówkach, Na luzie to połowa kwejku, druga polowa joemonster, a teksty gdzie Smuggler bryluje przy gimnazjalistach już dawno przestały mnie bawić, gdzieś w okolicach gdzie moje równieśniczki zaczęły nabierać kobiecych kształtów.
Przecież o tym wiem, tyle, że kupuję by przeczytać oceny, nowinki, czasem śmieszne żarty (nie, nie wchodzę na kwejka i joemonster), idiotyczny listy oraz co nieco o sprzęcie. Przecież nie musisz go kupować, ale to, że mam własne zdanie kwalifikuje do "idiotycznego tematu"? To zapodaj lepszy na "forum z rakiem", np. coś, co się wyróżnia od "nie wiem co zrobić, nie mam pomysłu, co nagrywać, pomuszćie" oraz tematów o Magnolii.
|
|
22-04-2013 20:37 |
|
Asasinek
{socialsites}
|
@up
Zgadzam się dokładnie.
Ja kupuje tylko jak jest jakiś fajny pełniak, albo kody do gier :P
A czytam bo nie mam żadnego miejsca, z którego mógłbym się odwiedziec o grach, a chcę zobaczyc recenzje kogoś kto się na tym zna, a nie jakiegoś "Gimbusa" czymkolwiek i ktokolwiek coś takiego wymyślił
Do Smugglera nic nie mam, mimo, że jej trochę wulgarną osobą bi hejci na każdego myśląc, że jest panem i ściągnął internet
W gazecie jest podpis, że niektóre rzeczy pochodzą z tym waszych dupodajnych serwisów "nibyśmiesznych"
kwejk, joemonster
Już wole w gierki na facebooku pograc niż przeglądac te pierdoły lansujące mózg
|
|
22-04-2013 20:47 |
|
GTOqw
{socialsites}
|
|
22-04-2013 20:55 |
|
Asasinek
{socialsites}
|
@up
Widzę, że nolify dobrze śledzą poczynania GJ jak to się mówi :)
Z tym, że ten temat w przeciwieństwie do waszego powstał dla tzw. jazd czyli żartu
|
|
22-04-2013 21:01 |
|
GTOqw
{socialsites}
|
|
22-04-2013 21:23 |
|
Wybielaczz
{socialsites}