Gimper
{socialsites}
|
O Bladebeliiarze słów kilka...
Cześć,
ciekaw jestem waszej opinii na temat tego użytkownika, mam nadzieję że wywiąże się dyskusja na temat: co przyciąga widzów w takim osobniku?
http://www.youtube.com/user/Bladebeliiar <- link do kanału
Jak usłyszycie jakikolwiek odcinek LP od gościa to zrozumiecie o co chodzi. Nie rozumiem jak BB może mieć więcej widzów od np. MrJaggeda, jak myślicie co jest tego przyczyną?
Na osłodę kilka screenów, napisałem mu pod jednym filmem że tym co pokazuje w internecie wychodzi na idiotę i dresa. Rezultat?
Oczywiście za komentarz w tym stylu natychmiast poleciał blok. Jednakże dzisiaj pod filmikiem VV pan Belliar się uaktywnił:
Interesuje mnie co wy o tym sądzicie i jak myślicie co jest przyczyną dużej popularności tego użytkownika?
|
|
07-08-2011 21:49 |
|
Lavos
{socialsites}
|
RE: O Bladebeliiarze słów kilka...
Koleś był już raz na tym forum, gdzie rejdżquitował dość szybko na wskutek braku zrozumienia do jego filozofii 'jestem jaki jestem i tego nie zmienię'. Gadałem z nim raz na skype i powiem, że można w trakcie takiej rozmowy opanować do perfekcji sztukę rozdziawiania gęby czy facepalmu na bezsens, padający z ust tego człowieka.
Mam niejakie podejrzenia, że wraz z koleżkami próbował mnie trollować skajpowo, wrzucając jakąś nagraną rozmowę pod gameplay z Minecrafta. Sam zaś słyszałem, że to zagorzały fan łiczejwena, co pokazują screeny, oraz wczesniejsze rozmowy.
tl;dr
Lolcow.
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.
|
|
07-08-2011 22:04 |
|
Roofix
{socialsites}
|
Podobno Bladebeliar jest wojskowym, chwalił się tym pod paroma filmikami, ale żeby coś o tym powiedzieć to nie bardzo. Jeśli to prawda, to utwierdza rację kryjącą się w stereotypach.
Ten screen utwierdza mnie w przekonaniu, że z kolesiem jest coś nie tak i to przekracza granice "stylu". A co VVitchaven na to? Na takie "komentowanie"? Wszak Bladebeliar przyznawał, że VV jest dla niego wzorcem.
|
|
07-08-2011 22:11 |
|
vlodek2532
{socialsites}
|
Beka to jest z was. Cham i prostak, którego powinno się ignorować by zmarł śmiercią naturalną a wy mu wątki jeszcze smażycie.
I cytatem z największego skupiska trolli i fejmów czyli LOOŚNYCH GADEK
"A FEJM ROŚNIE"
Edit:
Wiem, ze zaraz sie znajdzie jakiś pseudo filozof i powie, ze dyskusję są potrzebne. OK, nie zaprzeczam ale zacznijcie dyskutować na "pożyteczne" tematy a nie skupiacie się po raz kolejny na negatywnych postaciach (widzę, ze takie dyskusję są motorem napędowym tego forum - Rock, Mega Zajka).
(This post was last modified: 07-08-2011 22:17 by vlodek2532.)
|
|
07-08-2011 22:15 |
|
Sworson
{socialsites}
|
Blade ma popularność, gdyż dzieci lubią przekleństwa. I nie mówię tu tylko o dzieciach w sensie wieku, ale też wnętrza. Swoimi wypowiedziami prezentuję poziom idioty. Aczkolwiek, oglądając jego pierwsze Zagrajmy, tak jak VVitchaven zresztą - nie przeklinał. Ale wtedy, nie miał takiej popularności. No i również się doczekał fanów, którzy bronią go.
Cytując, jednego fana Blade:
"Sluchajta, nie pasuje, to wypierdalac do JJaya i innych tego typu pedalowv a nie pisac tutaj jakies wysrane z dupy komentarze, Blade jest ok i juz, przeklina jak chuj ale co z tego, jego kanal i ma do tego pelne prawo, jak komus nie pasuje to niech wypierdala! Przynejmniej jest soba i nie stara sie byc na sile smieszny."
Widz, godny podziwu. Ale, jak ma się takiego idola to co się dziwić.
|
|
08-08-2011 07:01 |
|
RomanPL79
{socialsites}
|
W tym momencie Blade zachowuje się jak zwyczajny dres - w sumie po "poziomie" jego zagrajmy można się było takiego zachowania spodziewać...
W sumie ciekawi mnie czemu dzieci tak się jarają bluzgami. Co jest takiego fajnego w tym, że na przykład taki BladeBeliar potrafi wrzucić z 10 bluzg do jednego zdania które normalnie miało by z jakieś dwa słowa?
(07-08-2011 22:15 )vlodek2532 Wrote: Cham i prostak, którego powinno się ignorować by zmarł śmiercią naturalną a wy mu wątki jeszcze smażycie.
I cytatem z największego skupiska trolli i fejmów czyli LOOŚNYCH GADEK
"A FEJM ROŚNIE"
Edit:
Wiem, ze zaraz sie znajdzie jakiś pseudo filozof i powie, ze dyskusję są potrzebne. OK, nie zaprzeczam ale zacznijcie dyskutować na "pożyteczne" tematy a nie skupiacie się po raz kolejny na negatywnych postaciach (widzę, ze takie dyskusję są motorem napędowym tego forum - Rock, Mega Zajka).
Powiem tak - z jednej strony wydaje się mi, że jest trochę za dużo takich dyskusji (czyli o "wpadkach tych sławnych") w ostatnim czasie. Ale z drugiej strony takie tematy są w pewnym sensie po tym, aby pokazać idiotyzm niektórych sławnych youtube'rów oraz być może ich czegoś nauczyć.
W sumie moglibyśmy też zakładać dyskusje o youtube'rach bez okazji.
|
|
08-08-2011 07:58 |
|
Lavos
{socialsites}
|
Narzekanie vlodka to zaskoczona gadka kogoś, kto wszedł na forum ekonomiczne, a potem narzeka, że tyle jest tematów o kryzysach walutowych.
Anyway, można temu jakoś zapobiec? Bo takie osobniki jak Blade czy VV prowadzą do eskalacji wulgaryzmów w Internecie.
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.
|
|
08-08-2011 08:04 |
|