Lavos
{socialsites}
|
RE: Ile lat?
Quote:Wiek nie ma znaczenia. Jeżeli już widz ocenia powieszchownie to będzie patrzył na głos.
Wait..wat? To na co mam zwracać uwagę? Piękne oczka? Barwa głosu pełni olbrzymią rolę w czymś, co używa go przez cały czas. To tak, jakbyś napisał, że nieważna jest różnorodność słów w książce, bo to powierzchowne patrzenie.
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.
|
|
01-07-2011 15:24 |
|
dekalok
{socialsites}
|
Widzę tu dyskusję pomiędzy innymi użytkownikami, ja powiem do tematu, że wiek nie ma nic do inteligencji, budowy zdań, zacinania się i tak dalej.. Jeżeli będziesz mądrze nawijał, z humorem, to będziesz miał wielu widzów.
|
|
04-07-2011 12:02 |
|
MrShihor
{socialsites}
|
Dobrze no to teraz ja z nudów wtrącę swoje 5 groszy. Wiek ma znaczenie większe lub mniejsze w zależności od tego jak zaciekawiasz widza ( przynajmniej według mnie ), jeśli nie zaciekawisz widza to głos jest dla niego kolejną twoją wadą i tyle, ale jeśli ciekawi go to co mówisz możesz być przed mutacją i raczej nie robi mu to różnicy. Najlepiej nie myśleć sobie samemu mimo wszystko że ma się fajny głos tylko mieć do siebie dystans a widzowie jeśli im się spodoba twój głos to ci to napiszą i wtedy masz pewność że dla nich to dobrze brzmi więc nie musisz się oszukiwać. Ja np. podchodzę do swojego głosu z dystansem a czasem to w duchu się z samego siebie śmieje że brzmię jak dziecko czy jakiś zombie a kolega ostatnio mi powiedział że ocenia mój głos na jakieś 16 lat i jest spoko więc wszystko w sumie jest dobrze ale nawet do teraz zachowuje samokrytykę.
P.S teraz przeczytajcie to tak by moja wypowiedź miała sens to dostaniecie osiągnięcie.
|
|
04-07-2011 19:23 |
|
Chomik
{socialsites}
|
Powiem tak, są dwie ważne rzeczy w Zagrajmy w. Głos, bo jeśli ktoś mówi ma głos jak dziecko[!], to ciężko go słuchać, dla mnie najlepiej się słucha niskiego tonu, nie wybuchowego wysokiego(( Turbowin na przykład )), ale niskiego i spokojnego(( Bungo na przykład )), ale najważniejsze jest to, jak się wypowiada - Z sensem, zabawnie i ciekawie? Czy też może nudno i powtarza ciągle te same słowa, jest idiotą lub po prostu nie ma dostatecznie dużo charyzmy by zaciekawić ludzi.
To jest taka podstawa, najważniejszy według mnie jest drugi punkt, bo co z tego, że mamy świetny głos jak nudzimy? Tym bardziej przy niskim głosie, gdzie nie ma szans na wybuchanie śmiechem i krzyczenie, tylko na ciekawe opowiadanie i rzucanie ironią i sarkazmem.
|
|
11-08-2011 14:53 |
|
TheMaster
{socialsites}
|
wiek nie ważny, wystarczy żeby twój głoś jakoś brzmiał. Już wiele osób mówiło, że nieprzyjemnie się ogląda się 10-14 latków którzy sapią w grach. Ja mam 18, także problem z głosek już mnie nie obowiązuje ;-)
|
|
19-08-2011 19:59 |
|