Post Reply 
Błędy młodości
Author Message
Roofix Offline
*

RE: Błędy młodości
Czasy gimnazjum były dla mnie o tyle dobre, że zacząłem się interesować wtedy muzyką. Poczynając od wszystkiego, co metalowe, przechodząc potem w klimaty rapcore, emo (hehe, lol), dochodząc do punku. W połowie liceum wybiłem sobie z głowy bawienie się w subkultury (męczące jest towarzystwo tych samych ludzi no i akurat nigdy nie dzielę z grupą tych samych zainteresowań) i wróciłem do słuchania tego, co mi się podoba, nie bacząc na stereotypy.
Zaczęło się u mnie od takich zespołów jak Trivium, Vader, oraz Bullet for my Valentine (szczególnie ten ostatni do teraz darzę sporym sentymentem). Było też trochę innych, cięższych zespołów. Potem nadeszło zainteresowanie m.in 30 Second To Mars. Zajawka przyszła przed ogólnoświatową manią na ten zespół, a wokalista był znany bardziej jako aktor, niźli piosenkarz. Można rzec, byłem w tym przypadku jednym z hipsterów, którzy wyprzedzili masową modę ;) Wśród innych słuchanych wtedy mogę wymienić także AFI, czy My Chemical Romance.
@Gik A jaki oni mieli światopogląd, bo dawno Downów(hehe) nie słuchałem?
26-04-2012 23:43
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 

Messages In This Thread
Błędy młodości - Gik - 26-04-2012, 19:54
RE: Błędy młodości - Infelicity - 26-04-2012, 20:49
RE: Błędy młodości - Roofix - 26-04-2012 23:43

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 3 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5