Post Reply 
Kickstarter zbawca gejmingu.
Author Message
one_worm Offline
*

RE: Kickstarter zbawca gejmingu.
Ja osobiście uważam, że to jest na pokaz.
Są targi E3 na ten przykład, jest Blizzcon etc. i nagle wyskakuje tutaj jakiś gaygamer ze swoimi targami. Coś jak te pochody, przecież gdyby nie szum w okół homoseksualistów, to swobodnie można by uznać, iż tematu nie ma. Ja się zapytam inaczej- czy homoseksualiści mają mieć jakieś ulgi? I z jakiej okazji? W pracy biurowej niezależnie od wszystkiego masz pracować, w grach, które dostarczają rozrywki, cóż... Gry mają bawić. Możemy tak długo wymieniać co ma robić co. Prawda jest taka, że ludzie zbijające kasę ( i to niezłą) na tych marszach i tego typu eventach, robią hype i później tylko idą po kasę (a jak im się nie da z funduszów jakichś na równe starty czy inne rzeczy), to toś jest określany homofobem i tyle.

Kiedyś czytałem wywiad na łojnecie, jak pamięć mnie nie myli, z gejem. Pisał on otwarcie- nie ma ze swoją seksualnością problemów, nie obnosi się z nią, a to wszystkie marsze, cuda to tylko na pokaz i trzepanie kasy ( w naszym przypadku) z funduszy unijnych.

A co do gier- Uważam, że powinno zostać jak jest. Jeśli ktoś nie czuje się "trochę w tą, ale trochę w tamtą, jednak bardziej w tamtą" to i tak tych wątków nie odpali i tyle. Temu nie dajmy się zwariować, cieszmy się życiem, uśmiechajmy i olejmy tego typu zagrywki. Ten projekt szybko padnie (jakich wiele było na świecie i to bardziej dziwnych) i będzie spokój :)
09-08-2012 11:20
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 

Messages In This Thread
Kickstarter zbawca gejmingu. - Gik - 08-08-2012, 21:22
RE: Kickstarter zbawca gejmingu. - one_worm - 09-08-2012 11:20

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5