RE: Jakiej muzyki słuchacie?
Hmm jeżeli chodzi o mnie to słucham zróżnicowanych typów muzyki
Ok teraz się zacznie wymieniane czyli chyba najnudniejsza ale jak najbardziej główna część tego postu , ale nie przedłużając
Hip-Hop (Polski i zagraniczny) : Głownie klasyki czyli Paktofonika , Kaliber 44 z współczesnych to Trzeci Wymiar i chyba tylko tyle co do pozostałych to mogłem o nich zapomnieć albo po prostu stwierdziłem że nie lubię tego wykonawcy . Lecz co do współczesnego hip-hop'u to niestety ale coraz więcej utworów to sama komercja i rymy nachlapane na odwal się bez żadnego zastanowienia ani nic . Z zagranicznego to Eminem , D12 , Snoop Dogg , DrDre
Rock , Metal to tutaj chyba będzie najdłuższa lista ; Metallica , System Of A Down , AC/DC , Scorpions , Iron Maiden , Red Hot Chili Peppers , Kazik , Kult , Coldplay , Creed , The Who , Led Zeppelin , 30 seconds to mars , Naiv , Akurat , Happysad , Nirvana , The Doors , Rammstein , Disturbed , Breaking Benjamin ; ok więcej nie wymieniam bo byłoby tego za dużo ^^
Z pozostałych zespołów innych typów muzyki to Depeche Mode , Gorillaz , Duft Punk , Chemical Brothers , Noisia , Pendulum , Prodigy i jeszcze gdzieś tam jest ich wielu ale to za długo by wymieniać ^^
Zasadniczo tego posta mogłem napisać w mojej prezentacji ale za późno o tym pomyślałem
Natomiast muzyki której nie zniosę to Disco Polo lub Disko w polu jak ja na to mówię z kumplami ....
To tyle
Pozdrawiam :)
|