DonPietro

{socialsites}
|
RE: Kamil Scheicht
(17-12-2012 14:47 )Scheicht Wrote: Ale DonPietro, zauważ, że grupa osób z Projekt K@mil obraziła mnie dotacją na sprzęt sprowadzając wszystko do wyłudzania, kradzieży i przestępstwa. Trzeba mieć najebane w głowie, aby takie filmy robić o innych kanałach. Ja wiem, że nie powinienem nagrywać filmu w którym ich obraziłem, ale należało im się. Chcę zaznaczyć, że mój film był o tych konkretnych osobach z Projekt K@mil. Mówiłem na nim, że wybili się w błyskawiczny sposób nagrywając wspólne filmy z Minecraft, a czepiają się mnie, który robi sobie coś tam swojego na boku, nie interesując się Minecraftem. Do samej gry i nagrywania jej nic nie mam i na żadnym filmie nigdy nie powiedziałem, że nagrywanie jej jest złe, albo nawet i granie jest złe. Powtarzam wielokrotnie, że ja nie lubię gry i nie gram w nią, bo jest spierdolona - to moje prywatne zdanie, więc dlaczego ktoś ma mnie na siłe przekonywać, że jest inaczej?
To prawda - mam swoje grzechy z powodu tych filmów o kanałach Minecraft. Ale ja nigdy nikomu sprzeczki, wojny, konfliktu nie zrobiłem - bo nie miałem powodu, ani nie mieszam się w nie swoje sprawy nigdy. Śmieszy mnie Bunny (bo Negatywa już nie wymieniam nawet, a cała reszta kanałów które wzięły udział mnie przeprosiły mówiąc że nie wiedzieli w co wchodzą). Ona jeszcze kilka postów wcześniej napisała:
Powiem tak. Jesteś na YT 4 lata (albo jakoś tak.) Więc masz już jakieś doświadczenie z negatywnymi komentarzami. Taki filmik wg. mnie powinieneś olać. Np. zgłosić film YT i tyle. Szkoda było psuć nerwów na osobach co większym celem było zdobycie sobie widzów na Twoje nazwisko niż naprawdę tak ich to bolało, że dałeś film z prośbą. A każdy kto ma IQ minimum przeciętne to zrozumiałby, że nie ma tam żadnego wymuszenia, a tak zrobiłeś sobie mały burdel... Zresztą teraz widać, że co niektórzy N i B, którzy bieli taki ból du*y wyszli na niezłych hipokrytów. :)
|
|
17-12-2012 16:24 |
|