Scheicht

{socialsites}
|
RE: Kamil Scheicht
(17-12-2012 16:24 )DonPietro Wrote: Powiem tak. Jesteś na YT 4 lata (albo jakoś tak.) Więc masz już jakieś doświadczenie z negatywnymi komentarzami. Taki filmik wg. mnie powinieneś olać. Np. zgłosić film YT i tyle. Szkoda było psuć nerwów na osobach co większym celem było zdobycie sobie widzów na Twoje nazwisko niż naprawdę tak ich to bolało, że dałeś film z prośbą. A każdy kto ma IQ minimum przeciętne to zrozumiałby, że nie ma tam żadnego wymuszenia, a tak zrobiłeś sobie mały burdel... Zresztą teraz widać, że co niektórzy N i B, którzy bieli taki ból du*y wyszli na niezłych hipokrytów. :)
Wiesz, powiem Ci tak. Dużo osób od tych ludzi mnie nie oglądało wcześniej i mnie nie znało. Niestety 10-letnim dzieciom Minecraft cokolwiek powiesz to uwierzą i zaczną robić burdel nawet nie wiedząc co robią, bo są kontrolowani przez swoich idoli (w przypadku Bunny oraz Negatywa) w zły sposób (wtedy, w przypadku ich filmu).
Gdybym to olał to te dzieciaki zaspamowałyby mi filmy. Zareagowałem bezsensownie, ale to było jedne z rozwiązań (ostrych). Teraz bym to rozwiązał inaczej, całkiem inaczej. Niestety przez te wszystkie lata na YouTube nigdy mnie coś takiego nie spotkało, więc popełniłem może błąd, ale z drugiej strony wiele się nauczyłem. Nie żałuję tych wydarzeń, bo dały mi oraz ludziom na YouTube lekcję.
|
|
17-12-2012 16:33 |
|