McTheLipen
{socialsites}
|
RE: Kamil Scheicht
Ja zamiast czytać którąś tam część "Dziadów" na środę to czytam jak nie o wojnach to o Kamilu.
I powiem tak, Kamila oglądam od 2009 roku (byłeś pierwszą osobą na YT którą oglądałem), pamiętam, że pierwszym filmem który oglądałem u Ciebie była recenzja oferty playa czy coś takiego, oglądałem Cię jeszcze jak nie miałem własnego konta na YouTube, kiedyś jak zajmowałeś się poradnikami, vlogami lubiłem to, vlogi paczę do dzisiaj, jednak nie da się ukryć, że przez te już ponad 3 lata zmieniłeś się. Nie chodzi mi tu o to, ze zbierałeś na kompa bo to mi w ogóle nie przeszkadza, ale to, że na jakąkolwiek krytykę teraz reagujesz jak to Judi napisał chamski sposób, zwyzywać tych którzy nawet nie są tego warci :\ , przez ten czas który spędziłeś na youtube powinieneś rozróżniać konstruktywną krytykę od hejtu i trollingu, ale ty wolałeś porzucać "kurwami". Nie będę wypowiadał się tu o minecraftach bo o tym to głównie mówiłeś chyba w grach a te zbytnio mi do gustu nieprzypadły.
Myślę, że zachowałem pozory względnego obiektywizmu, ponieważ nadal szanuję Cię jako youtubera, ale też murem z Tobą nie stanę...
|
|
17-12-2012 23:46 |
|