Post Reply 
Najbardziej ssące gry świata
Author Message
MircoCroCop Offline
*

RE: Najbardziej ssące gry świata
(21-04-2013 21:23 )punio7 Wrote:  Sztampowa fabuła, przygłupi towarzysze, nudne misje poboczne, śmieciowa itemizacja, system walki jak z gearsów, tylko że gorszy. Sam oceń.

Boże, widzisz i nie grzmisz..
Sztampowa fabuła? Wymyśl coś lepszego - ukłon ryjem o ziemię.
Towarzysze? Głupi? Nie raz nie potrafiłem się powstrzymać od śmiechu słysząc komentarz Wrex'a, zaś ich sztuczna inteligencja może wymaga małej poprawki - kiedy to nie możemy podejść do osłony bo wpieprzył się na całą nasz towarzysz - to jest jedyny przypadek w którym się po części zgodzę.
Nudne poboczniaki - są naprawdę dobre, nie wiem - gdzie szukałeś tych pobocznych misji, ale na pewno nie w tej grze.
System walki i itemizacja - kapa? Dawno nie widziałem tak fajnego rozwiązania, dobry system kontroli nad towarzyszami, zróżnicowanie arsenału - umiejętności - pancerze - wszystko jest kozackie.

Oczywiście powtarzając opinie po innych powstają jakieś nieciekawe z dupy wyssane plotki. Nie bez powodu seria dotrwała do trzeciej części, którą po przejściu pierwszej mam zamiar kontynuować.

Elwood - zagraj, oceń sam, bo słuchając tutejszych 'ekspertów' aż tynk wypada ze ścian.
22-04-2013 05:11
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 

Messages In This Thread
Najbardziej ssące gry świata - CZOLG - 20-04-2013, 11:54
RE: Najbardziej ssące gry świata - MircoCroCop - 22-04-2013 05:11

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 23 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5