Post Reply 
Najbardziej ssące gry świata
Author Message
punio7 Offline
*

RE: Najbardziej ssące gry świata
Sztuczna inteligencja towarzyszy prawie nie istnieje. Zwłaszcza jeżeli weźmiesz kogoś z klasą inną niż żołnierz. Żołnierze przynajmniej potrafią strzelać, każda inna klasa będzie się plątać po polu bitwy, nie wiedząc co uczynić ze swoimi zdolnościami i tylko padać bezsensownie. Komendy wydawane towarzyszom to już totalna porażka, słuchają się ich w co najwyżej połowie przypadków.

Misje poboczne? Większość z nich to: 1. Leć na jakieś zadupie. 2. Znajdź bazę wroga. 3. Rozwal wszystkich przeciwników. 4. Uwaga, niezwykle rzadko- przynieś jakiś item.

Cała itemizacja to bodajże jakieś 10 spluw, parę pancerzy i modyfikacje. Żeby nie było mało to każde jest w wersji od 1 do 7, tak żeby każdy braindead na pierwszy rzut oka mógł odróżnić że strzelba 3 jest gorsza od strzelby 5 i żeby nie przejmować się jakimiś bardziej klimatycznymi nazwami.

Grałem i przeszedłem pierwszą część Mass Effecta, więc wszystkie moje opinie są moimi własnymi. Kiedy podchodziłem do tej gry słyszałem o niej same dobre opinie i moje nastawienie było bardzo pozytywne. Więc nie uważaj, że tylko powtarzam czyjeś opinie.

[Image: 88440151.gif]
(This post was last modified: 22-04-2013 06:58 by punio7.)
22-04-2013 06:54
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 

Messages In This Thread
Najbardziej ssące gry świata - CZOLG - 20-04-2013, 11:54
RE: Najbardziej ssące gry świata - punio7 - 22-04-2013 06:54

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 10 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5