pitpo
{socialsites}
|
RE: RockAlone2k wsparcie?
Witam, na forum przebywam już od pewnego czasu lecz specjalnie się nie wypowiadam (na napisanie sensownego posta potrzebuje kupę czasu), ale chciałem wyrazić moje zdanie na ten temat.
Osobiście przyznam, że jest to jedno z bardziej zadbanych polskich forów (no może lekko przesadzam). To dlatego, że nie jest one rozreklamowane, co za tym idzie żeby trolle mogły tutaj dotrzeć muszą użyć Google, co jest u nich rzadko spotykane więc większych problemów nie ma, jest spokojnie, przyjemnie itd itp. Jeśli dobrze pamiętam to Rock przed Play Nextem miał ok. 1000 widzów (nie jestem pewien, może mi się z kimś pomylił), aktualnie ma ok. 7,5tys, czyli 5-6tys jest z Play Next'a. Co najmniej ćwierć tego składa się z pragnących ,,hejtu" trolli lub próbujących zaistnieć dzieci o słomianym zapale. Gdyby Rock zareklamował forum przybyłoby sporo osób (w tym oczywiście kupa trolli). Z tego wynika kilka plusów i minusów: w.w. trolle, spam, nawał postów w celu możliwości zareklamowania się (minusy); kolejne (mam nadzieję) ciekawe dyskusje :), zwiększenie(?) jakości fimów poprzez krytykę tutejszych doświadczonych ,,zagrajmerów" (plusy) i wiele innych nad którymi za bardzo zastanawiać mi się nie chce.
Wracając do głównego pytania to jestem za, forum się ożywi, a na spamerów i trolli zawsze był i będzie pewien magiczny guziczek. ;)
|
|
21-06-2011 20:45 |
|