(15-07-2011 22:49 )Kern3l Wrote: Dostałeś ocenę adekwatną do Twojej reakcji, którą nadal podtrzymuję. Nadal czekam na ową historię manipulacji mną ;]
A więc zauważyłem, że lubisz pokazywać swoje produkcje związane z kręceniem nożem. Jeśli tylko była okazja - wklejałeś linki na forum, miałeś też gif i opis z tym związany w sygnaturze. Teraz wygląda to lepiej, oczywiście (nie licząc samego migania).
Poszedłem prostą zasadą - jeśli ktoś lubi coś pokazywać, to pisanie o tym negatywnie wywoła jakąś reakcję. Po krótkiej rozmowie, najpierw powiedziałeś, że ograniczysz to ("reklamę") do zera, potem zmieniłeś zdanie - czyli powrót do zasady - za bardzo coś lubisz, by to "uciszyć". Starałem się trzymać temat jak najdłużej, do momentu, aż uznasz to za zbędne (najpewniej z braku argumentów - co się w końcu stało). Uznałeś, że niepotrzebnie "dramatyzuję", po czym ironicznie napisałeś mi to w ocenie - ironicznie, ponieważ wziąłeś sprawę na tyle poważnie, że aż musiałeś mi to wypisać w ocenie. Czyli to ja dramatyzuję i tworzę problem, ale to Ty na to reagujesz najmocniej.
Ja nie chciałem Ci nic pisać - wolałem poczekać na odpowiednią chwilę, byś nie uznał tego za formę "zemsty", co pod wpływem emocji zapewne byś zrobił.
I oczywiście się doczekałem, co widać.
Zauważyłem też, że nieczęsto używasz emotikon. Używasz ich tylko w sytuacjach, w których chcesz pokazać, jak "wyluzowany" jesteś w pewnej sprawie. Chcesz, by inni myśleli, że sprawa mało Cię obchodzi, bądź po prostu pokazujesz pewność siebie, która oczywiście jest raczej sztuczna.
Komentarz do oceny napisałeś zbyt ogólnikowo, a co najlepsze, sam widziałeś w tym temacie problem, skoro to w ogóle napisałeś (to co wyżej, czyli ironia).
Po tym, co tutaj już przeczytałem, to numerki Cię bolą i zapewne myślałeś, że mnie też w jakiś sposób to zaboli i zrobiłeś to pod wpływem złości.
Jesteś dość przewidywalny, jeśli chodzi o reakcje zwrotne. Nie od dzisiaj siedzę na Internecie i nie takie rzeczy widziałem. Szukasz atencji, a jej obalanie Cię irytuje - i to nie moje widzi-mi-się - to widać i udowodniłem to w SB.
(15-07-2011 22:49 )Kern3l Wrote: Co do sygnatury - komu :hover w css miałby imponować? 0.o Chciałem, aby była mniej rażąca, ale skoro to mruganie razi, to coś z tym zrobię.
No właśnie - nikomu. Dlatego jest to niepotrzebne, a wręcz niemiłe dla oka.
[spoiler]inb4 - zakładam, że tak jest.[/spoiler]