Two Worlds II
|
Author |
Message |
hodojki
{socialsites}
|
RE: Two Worlds II
Ja tw2 kupiłem przypadkiem w dniu premiery :). Kampania jest moim zdaniem strasznie nudna, ale tryb multi rekompensuje to w 100%. Mi szczególnie przypadł do gustu tryb z prowadzeniem własnej wioski :).
|
|
12-08-2011 06:39 |
|
Danieloland
{socialsites}
|
Moim zdaniem two worlds 1 jest o niebo lepsze od 2 sam czekam jak dostane ją od kolegi (1) dostane ją po jutrze;)
|
|
06-01-2012 21:47 |
|
budyniek
{socialsites}
|
Mi osobiście ta gra się niezbyt spodobała :(
O wiele lepszy jest Gothic no i Skyrim
|
|
24-01-2012 17:55 |
|
Sttark
{socialsites}
|
Muszę przyznać że Two worlds 2 to ciekawa pozycja począwszy od grafiki(jak na rok wydania bardzo dobrej)kończywszy na fabule która również jest interesująca(rzadko w grach głównym wątkiem jest poznanie historii głównego antagonisty).Co prawda zawiodło mnie tłumaczenie gdybym nie znał anglika mnóstwo dialogów by mnie pominęło(nie wiem czy to był celowy zabieg,lecz chyba nie),jednak zdołałem wyłapać parę błędów.Tym nie mniej jest w porządku zwłaszcza jeśli weźmiemy pod uwagę jak słabo-średnia była jedynka(nie wiem jakim cudem miała taką opinie,ale są gusta i guściki;)Sam bohater gada charakterystycznym głosem i mam do niego mieszane uczucia..jednak jest ciekawy podobnie jak bohaterowie poboczni jednak tu bym się przyczepił bo nie został(moim zdaniem)wykorzystany ich cały potencjał.Wątek z siostrą był niezbyt udany i nie mogę uwierzyć,że w grze która chcę się równać z gothic'iem nie ma opcji spania,picia,jedzenia itp.to boli...Jednak ogólnie gra mi się spodobała dałbym jej jakieś 7,5/10.Dodatek też niczego sobie;)
P.S Optymalizacja też jest niezła gra śmiga aż miło na GeForce 9600^^
(This post was last modified: 24-01-2012 22:42 by Sttark.)
|
|
24-01-2012 22:41 |
|
MajkGame
{socialsites}
|
Two Worlds II, kiedy zostało wypuszczone na rynek było fajne. Grafika niezła, fabuła ciekawa i o wiele lepsza od Arcanii. Nie porównuję do Gothica bo tego się przebić nie da, przynajmniej w mojej opini. Więc gra godna zagrania.
http://www.youtube.com/user/MajkGame
Zapraszam, początkujący zagrajmer
1 -przydałby się jakiś komentarz bo zawsze można robić coś lepiej.
|
|
27-01-2012 13:30 |
|
User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)