Szawidz
{socialsites}
|
Gry przereklamowane, przecenione itd.
Jak dla mnie zdecydowanie Doomy, Kłejki i inne Łolfensztajny. Naprawdę, jedyne co ja widzę w tych grach to łażenie, szczelanie, szczelanie, łażenie.
|
|
05-03-2012 18:41 |
|
Wan1Mas
{socialsites}
|
RE: Gry przereklamowane, przecenione itd.
(05-03-2012 18:41 )Szawidz Wrote: Jak dla mnie zdecydowanie Doomy, Kłejki i inne Łolfensztajny. Naprawdę, jedyne co ja widzę w tych grach to łażenie, szczelanie, szczelanie, łażenie.
Nie wypowiadaj się tak na temat najlepszej epoki FPSów ever, teraz tylko Kal of Djuti wam w głowach... za moich czasów używało się rocket jumpów, nie sprinta...
Quake, UT, Tribes, > Nowe Modern Łorfery i inne batylfildy
Najbardziej przecenioną grą są właśnie te nowe "FPSY"... no i Skyrim ofc.
|
|
05-03-2012 19:06 |
|
Gik
{socialsites}
|
Gears of War.
Wprowadziła do strzelanek wkurzający trend: chowanie się za jakimś syfem, zza którego można było bez problemu wystrzelić headshota każdej kreaturze, jaka występowała w grze. W dzisiejszych strzelawach jest za łatwo, bycie agresywnym stało się nieopłacalne, a przez to sama rozgrywka również uległa znacznemu spowolnieniu. Chyba właśnie dlatego na najwyższych poziomach trudności trzeba wywalić pół magazynka w głowę potwora, aby ten w końcu padł, lol.
To tyle, jeśli chodzi o kompetencje wszelkich czasopism i serwisów o grach, które dawały tej grze 9+ i 10. W pozostałe 2 części Gyrosów nie grałem, chociaż... GoW 2 idzie na allegro za niecałe 40 zł, za taką cenę jestem skłonny dać tej serii jeszcze jedną szansę.
A co do Modern Łorferów - PATRZTA FRAJERZY JAK W HOLYŁÓD LOL ZERO GRY PRAWIE SAME CUTSCENKI!!
(This post was last modified: 05-03-2012 19:36 by Gik.)
|
|
05-03-2012 19:27 |
|
Selevan
{socialsites}
|
(05-03-2012 19:27 )Gik Wrote: A co do Modern Łorferów - PATRZTA FRAJERZY JAK W HOLYŁÓD LOL ZERO GRY PRAWIE SAME CUTSCENKI!!
Bo to jest generalnie gra multiplayerowa.
OT: Wszelakie zeldy i inne japońskie twory. Do tej pory mam drgawki, gdy pomyślę o dniu, w którym odpaliłem ktorąś z tysiąca zeld na konsoli kolegi.
(This post was last modified: 05-03-2012 19:50 by Selevan.)
|
|
05-03-2012 19:47 |
|
Selevan
{socialsites}
|
Hehe. Też racja.
Niestety, nie zanosi się na to, że będzie lepiej. Skoro ludzie to łykają, portfel rośnie, to po cholere się trudzić ? Olbrzymia większość wychodzi z założenia, że lepiej osiągnąć sukces komercyjny, niż artystyczny.
|
|
06-03-2012 00:25 |
|
Szawidz
{socialsites}
|
(05-03-2012 19:06 )IConquer Wrote: (05-03-2012 18:41 )Szawidz Wrote: Jak dla mnie zdecydowanie Doomy, Kłejki i inne Łolfensztajny. Naprawdę, jedyne co ja widzę w tych grach to łażenie, szczelanie, szczelanie, łażenie.
Nie wypowiadaj się tak na temat najlepszej epoki FPSów ever, teraz tylko Kal of Djuti wam w głowach... za moich czasów używało się rocket jumpów, nie sprinta...
Quake, UT, Tribes, > Nowe Modern Łorfery i inne batylfildy
Najbardziej przecenioną grą są właśnie te nowe "FPSY"... no i Skyrim ofc.
Ja ogólnie nie lubię żadnych fpsów. Z tego samego powodu co duma. Btw, zauważyłem że starasz się być na siłę ironiczny niczym wszystkim znany LavosCore. Ale mniejsza z tym.
|
|
06-03-2012 14:48 |
|
Wan1Mas
{socialsites}
|
(06-03-2012 14:48 )Szawidz Wrote: wszystkim znany LavosCore.
Cholera, nie wiedziałem że Lavos to forumowy celebryta o.0
Anyway, u miss, zapomniałem do listy dodać Mass Effecta 1, głównie przez AI postaci i fabułę, która tam mnie zawiodła, za to ME2 już był niczego sobie.
|
|
06-03-2012 18:23 |
|